DeadWing Отговорено Януари 17, 2010 Share Отговорено Януари 17, 2010 Пълни глупости говорите.Какво му е трудното на това дето Джеймс пее? 4/4 им е всяка песен на Металика,защото Лард друго не може да изсвири Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Януари 17, 2010 Share Отговорено Януари 17, 2010 (Редактирано) ^Искам да те видя как пееш и свириш едновременно Creeping Death, Battery... Лесни са. A и с твърдението, че като е 4/4 е лесно, реално отричаш 95% от съвременната музика и всичките достатъчно технички неща, които могат да се изсвирят. Виж, Дейв Мъстейн съм го признал как свири и пее едновременно - примерно Holy Wars...The Punishment Due, Skin O' My Teeth, Last Rites (Loved to Death), Bite The Hand... Редактирано Януари 17, 2010 от SomeoneElse Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Malcolm_Young Отговорено Януари 17, 2010 Share Отговорено Януари 17, 2010 (Редактирано) Да, но Джеймс е и един от топ 3 най-добри ритъм китаристи на тая планета ( това са думи на Мъстейн пред Про-Рок : Малкълм Йънг, Джеймс Хетфийлд и Мъстейн са топ 3). Иначе по темата Свиренето и пеенето едновременно може да стане чак след като си добил един сериозен опит като китарист Редактирано Януари 17, 2010 от Malcolm_Young Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeadWing Отговорено Януари 18, 2010 Share Отговорено Януари 18, 2010 ^Искам да те видя как пееш и свириш едновременно Creeping Death, Battery... Лесни са. A и с твърдението, че като е 4/4 е лесно, реално отричаш 95% от съвременната музика и всичките достатъчно технички неща, които могат да се изсвирят. Виж, Дейв Мъстейн съм го признал как свири и пее едновременно - примерно Holy Wars...The Punishment Due, Skin O' My Teeth, Last Rites (Loved to Death), Bite The Hand... Еми пял съм го първото,да кажа не е много трудно и мисля,че свиренето само в 4/4 води до големи негативи.Да, един от най - добрите ритъм китари в света е, но не можем да го даваме за пример за трудно свирене и пеене едновременно.Хендрикс да пееш и свириш едновременно е трудно,мастейн,но не и Джеймс. Металика са ми една от любимите групи и не ми е много естествено да ги отричам т.е. не съм пристрастен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Лими Отговорено Януари 18, 2010 Share Отговорено Януари 18, 2010 (Редактирано) Тези спорове си ги водете чрез ЛС А по темата Учи се инструментала до автоматизиране, а отделно се учи и пеенето до автоматизиране и отвреме навреме се упражняват заедно. Това е! Темата се изчерпа вече, освен някой ако иска да приложи свои клипове за показно Редактирано Януари 18, 2010 от Лими Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Януари 18, 2010 Share Отговорено Януари 18, 2010 Тъй: 1. Предлагам да спрете с офтопик-а. 2. Лими е прав и освен ако някой няма какво кой знае колко да добави по-добре да се въздържа от офтопик. Има около 1231 теми кой е най-великия китарист. Използвайте ги или използвайте лични съобщения. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
noflip Отговорено Януари 19, 2010 Share Отговорено Януари 19, 2010 това което ми бяга при свирене и пеене едновременно винаги е фигурата на стръминга ( ще се радвам ако някой ми каже еквивалента на тая дума на български ). един прост пример е припева на Smells like teen spirit - ако не ми се налага да пея го свиря нормално но ако трябва и да пея несъзнателно го обръщам на монотонен стръминг (пак ) нагоре и надолу. дефакто преборя ли тоя навик може и да се науча. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeadWing Отговорено Януари 19, 2010 Share Отговорено Януари 19, 2010 Всичко се получава с много тренировки на едното,после другото и накрая двете заедно.А смелка е особено трудна в това отношение Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts