[He4oBek] Публикувано Декември 13, 2006 Публикувано Декември 13, 2006 Не ви ли прави впечатление към тези от вас, запалени по пънк-рок, ако сте гледали таблатури, че в повечето пънк-рок песни се използват предимно (или само) пауър табове? И въпреки това, пак се получава страхотен звук. Цитирай
Icarus Отговорено Декември 13, 2006 Отговорено Декември 13, 2006 Принципно в песните не се ползват пауър табове Цитирай
zigi Отговорено Декември 13, 2006 Отговорено Декември 13, 2006 Така е а пък в Дет метъла се ползват много разтроени китари с палм мют и тук там хармоника за чоплене на мозъка. П.С. Не само в пънка има пауър акорди. Главно където има метъл и рок и общо взето жица там се срещат пауър акорди и то главно за ритъм Цитирай
X_eNeMy Отговорено Декември 13, 2006 Отговорено Декември 13, 2006 Ако на 1 step down му викаш разтроена китара... Пък най-върлите фенове на дет метъла с най-изчоплените мозъци стават пънкари, щото вече и трохичка мозък нямат. Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 13, 2006 Отговорено Декември 13, 2006 ^е, хора, стига се излагайте един казва една глупост, после други 10 още по-големи глупости пишат. сериозно ли в ДЕТ метъла свирят с разстроени китари и с хармоники? а за пауър акордите - нали не се майтапиш? първо - що е то пауър акорд? на прост език - тази, част от акорда, която е на дебелите струни - 3-те най-ниски тона от акорда, или 2 ха сега да видим в кои стилове се свири така? Цитирай
X_eNeMy Отговорено Декември 13, 2006 Отговорено Декември 13, 2006 ^Аз не съм казал нищо за пауър кордите. Просто опонирам, на изказването за дет метъла. В дет метъл съм чувал и тромпети, които наподобяваха прасе пред Коледа, но това беше някакъв много краен екстремизъм. Та нищо чудно и хармоника да е била вкарана някога в някоя песен. Обаче ако аз почна да свиря джаз на мишница утре някой дебил ще каже "Ами то кво е джаза...хаотични тонове изсвирени на разтроена мишница..." ... Цитирай
zigi Отговорено Декември 13, 2006 Отговорено Декември 13, 2006 (Редактирано) Нямах предвид разтроена а дропната с 2 до 3 тона и с 6 струна с 1 допълнителен с цел пауър акорда да се фаща на баре колкото до пънка има мн яки работи само с пауър акорди, но си има и яки пънк групи, които свирят по-трудни работки. EDIT: Прави сте разчистете малко щото и аз пиша глупости от време на време за което се извинявам. Редактирано Декември 13, 2006 от zigi Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 13, 2006 Отговорено Декември 13, 2006 постнал си мнението си докато пишех моето, не се засягай не се отнася за теб мисля, че модераторите може или да изтрият темата, или поне да я разчистят от простотиите някой ще прочете без да иска, ще сметне за вярно и ..... Цитирай
[He4oBek] Отговорено Декември 13, 2006 Автор Отговорено Декември 13, 2006 Не виждам за какво трябва да се трие темата или изобщо да се намесва модератор. Започнах дискусия за това, че и най-елементарното не е за пренебрегване. Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 13, 2006 Отговорено Декември 13, 2006 ясно, обаче се старай да формулираш въпросите като хората щото гледаш кво става темата ми звучи като 'клайдерман свири на пиано, и въпреки това звучи яко' Цитирай
bratmito Отговорено Декември 13, 2006 Отговорено Декември 13, 2006 За мен готина музика не е сложната музика,а простата,но добре звучаща. И тея "3 schords songs" не са само в пънк-рока. Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Декември 13, 2006 Отговорено Декември 13, 2006 Всъщност централният въпрос в темата е формулиран така, че мога да му отговоря единствено с контравъпроса: Какво пречат пауър акордите на добрия звук? Цитирай
Svet Отговорено Декември 13, 2006 Отговорено Декември 13, 2006 (Редактирано) 1-во не се ядосвайте за малки неща! 2-ро всички неща са малки! Всичко е изградено от малки неща.Няма значение сложнотата и елементарността на даден инстументал или мотив, важно е да е поставен НА МЯСТО :exclaim: Редактирано Декември 13, 2006 от Svet Цитирай
Hillbilly Отговорено Декември 13, 2006 Отговорено Декември 13, 2006 Що нема иконка как се прекръстваш?? Ае преди гумичката :green: Цитирай
Hillbilly Отговорено Декември 13, 2006 Отговорено Декември 13, 2006 Всъщност,дали някой е просвирил (рок)на китара със 7-ци,9-ки и т.н. акорди? Ма на времето не им викахме пауър кво беше..като типични пънкове и любимите ми АС/ДС свирят на 3 акорда,па ония блусарите,мани-бегай... Цитирай
Recommended Posts