{{RazoR}} Публикувано Януари 3, 2016 Публикувано Януари 3, 2016 (Редактирано) Поздрави за всички тук, и нека музика бъде с нас и през 2016.Парчето е го правихме заедно с Дез Маринков - от него композицията на инструменталната част, запис, микс, мастеринг, от мен - композицията на вокалите, текст... плюс изпяването им.. с много кеф и любов.Понеже самото парче няма да получи никаква реклама, нито по-сериозни усилия за някаква реализация поради много причини, поне се надявам да зарадва някого тук. Приятно слушане :-) Dark Warrior Praying to my God above Hear my very soul Can't take of that anymore Unleash me out of control Tell me that my time has come (2) I can see, now I can see The end of slavery in this flesh When my death is undone. Praying to my God above... Hear my soul You can't deny for what is good Is worth the fight It's very true You can't deny It's worth the fight Praying to my God above, yeah(3) Редактирано Януари 3, 2016 от {{RazoR}} 8 Цитирай
TONY Отговорено Януари 4, 2016 Отговорено Януари 4, 2016 Добре се е получило! Напомня ми като звучене за Кашмир на ЛедЗеп, което вероятно е в следствие на трибюта, който прави на групата преди известно време. Чувам тежки китари, каквито искаше преди години, както и синт партия - доста сполучлива. Успех! Цитирай
{{RazoR}} Отговорено Януари 4, 2016 Автор Отговорено Януари 4, 2016 Благодаря, Бейби Томас, за добрите думи :-)Здравей Тони,някак ми е трудно да асоциирам това парче точно с Кашмир.... Но да, определено добре си усетил блусарската вариация във второто "praying to my God above...hear my soul (3)" ..., която наистина е характерна и за Плант и той не я изоставя дори и в най-рокаджийските му парчета със Зепелин.При мен това обаче не е основа на пеенето както при него, а по-скоро подправка, която ми позволи да отида и в по-далечните територии от клишираните и познати на всички хард и хеви "пинизи" на пеене. Не е типичното семпло натопорчено рок-парче от началото до края, което да принуди вокалната линия да тича по коловозите като кон с капаци :-) Цитирай
Mephistofel Отговорено Януари 4, 2016 Отговорено Януари 4, 2016 Чудесно е парчето, поздравления на екипа. Цитирай
{{RazoR}} Отговорено Януари 5, 2016 Автор Отговорено Януари 5, 2016 Благодаря, Mephistofel... поздравите приети с благодарност :-))) 1 Цитирай
Recommended Posts