musicman Публикувано Декември 12, 2006 Публикувано Декември 12, 2006 (Редактирано) Представям ви още един невероятен китарист - Пламен Петров. Към този урок, ще сложа нотите на парчето някой ден но първо трябва да ги набера на нещо. Ако някой иска да помогне с набирането - нека ми пише на ЛС. Пламен представя едно негово парче "Една непозната нощ", което можете да изтеглите от ТУК в много интересен вариант. Ето и самия урок ! Нивото е за напреднали. Да не кажа доста напреднали. Но това е само началото. Ще има още уроци Понеже нямам време да сканирам за сега слагам оригиналните ноти Ако някои има желание да ги направи в цифров формат - ще го черпя бира Редактирано Декември 14, 2006 от musicman Цитирай
Jordan_J Отговорено Декември 12, 2006 Отговорено Декември 12, 2006 (Редактирано) ^ Много готино!! Редактирано Декември 13, 2006 от MDFk Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Декември 12, 2006 Отговорено Декември 12, 2006 Епа я видех Тангра как свири. Цитирай
makedonetsa Отговорено Декември 12, 2006 Отговорено Декември 12, 2006 Пламен е друг един китарист с който работя. Също невероятен музикант и самороден талант. Него ще може да чуете също на 17.12 след 20 00ч в Три Уши на коледното-джем парти на НМУБ ! Цитирай
kitaratapesho Отговорено Декември 12, 2006 Отговорено Декември 12, 2006 Пламен представя едно негово парче "Една непозната нощ", което можете да изтеглите от ТУК в много интересен вариант. наистина парчето в мп3 версията е в доста интересен вариант - то даже си е друго парче направо Цитирай
musicman Отговорено Декември 13, 2006 Автор Отговорено Декември 13, 2006 ^ Извинявам се за грешката. Вече всичко е наред Парчето е подменено с това, дето трябва. Цитирай
tocata Отговорено Декември 13, 2006 Отговорено Декември 13, 2006 (Редактирано) Един от наи- старите и наи- добрите ми приатели,НЕВРОЯТЕН МУЗИКАНТ :inlove: :inlove: :inlove: Редактирано Декември 13, 2006 от tocata Цитирай
musicman Отговорено Декември 14, 2006 Автор Отговорено Декември 14, 2006 Добавих снимки на нотите Цитирай
DIMIKON Отговорено Декември 17, 2006 Отговорено Декември 17, 2006 Пламене, Страхотен си!!!! И всяка събота те слушам с огромен кеф във "Фенерите" Митко от LOS GEMELOS Цитирай
Annabelle Отговорено Април 1, 2007 Отговорено Април 1, 2007 Имала съм огромната чест да работя за кратко с него! Поздрави, Пацко! Ю ар стил май фейвърит гитар мен!!! Цитирай
BWC Отговорено Юли 13, 2008 Отговорено Юли 13, 2008 Имала съм огромната чест да работя за кратко с него! Поздрави, Пацко! Ю ар стил май фейвърит гитар мен!!! а уроци дава ли ? Цитирай
Recommended Posts