RichieSambora Отговорено Юли 28, 2007 Отговорено Юли 28, 2007 Ангел на Фендер ли свири или на Скуайър? Цитирай
joto Отговорено Август 22, 2007 Отговорено Август 22, 2007 Ангел на Фендер ли свири или на Скуайър? Тази китара мисля че е скуайър .Той имаше фендер и скуайър но преди години продаде едната (мисля че беше фендера) но пък тази е доста ъпгрейтната .Освен "отхапаното" за дясната ръка са и издълбани позоциите , като той лично си ги е правил до колкото си спомням .А иначе е уникален !!! Който започне уроци при него ще разбере за какво става бъпрос . А като човек е още по-готин . Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Август 24, 2007 Отговорено Август 24, 2007 абе хора що сайта на ново музикално училище не бачка ако някой има тел. номер за училището моля да ми каже че ми требе Цитирай
Тони Николов Отговорено Август 24, 2007 Отговорено Август 24, 2007 Това, което видях и чух е много, ама наистина много добро изпълнение!!! Изключителен китарист!!! Цитирай
vikktoria.andreeva Отговорено Ноември 21, 2007 Отговорено Ноември 21, 2007 ха много яко... жестоко е, обаче някои неща ми направиха впечатление... от кога неравноделните размери имат "времена"... това е съвсем друго. терминът е "дял"... не че е нещо, обаче такъв блестящ музикант като него трябва да държи и на изказа, защото прави много голямо впечатление на хората които имат идея за какво става дума. Цитирай
Slav Отговорено Ноември 21, 2007 Отговорено Ноември 21, 2007 Страшнооооо !!!! Много обожавам такива комбинации като рок и народна музика или техно и народна музика ( Елица Тодорова и Стоян Янкулов - Вода ) Адски добро парче !!!! Дръпнах си го и от 2 дена само него въртя Цитирай
Julius Отговорено Ноември 21, 2007 Отговорено Ноември 21, 2007 (Редактирано) Това, което мога само да добавя е че Ангел е уникален китарист! Познавам го от 21 години! Да е жив и здрав! Редактирано Ноември 21, 2007 от Julius Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Декември 15, 2007 Отговорено Декември 15, 2007 знаете ли с какви адаптери свири ? От този клип виждам черни хумбукари в сингъл формат или са сингъли ? Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Декември 16, 2007 Отговорено Декември 16, 2007 направо е супер много е добър Цитирай
RichieSambora Отговорено Декември 28, 2007 Отговорено Декември 28, 2007 Извиняваме се, че се повтаряме, но може ли таба на песета? Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Декември 30, 2007 Отговорено Декември 30, 2007 мисля че го гледах в един саит ако не се лъжа , но това беше отдавна , поразрови се Цитирай
Julius Отговорено Януари 2, 2008 Отговорено Януари 2, 2008 Хехехе.... Ангел беше на гости на Слави... Леко загатна за музиката която свири ... Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Януари 3, 2008 Отговорено Януари 3, 2008 да и аз забелязах вчера на тамбората при слави леко я загатна мадарски конник Цитирай
Stelian Tomov Отговорено Февруари 1, 2008 Отговорено Февруари 1, 2008 Тоя е направо като Ричи Блекмор! Цитирай
Recommended Posts