musicman Публикувано Декември 12, 2006 Публикувано Декември 12, 2006 Ангел е един страхотен китарист. Това е първото видео, което заснех. Моля да ме извините за качеството. Очаквайте ското песента в mp3 формат, както и бекингтрак! Видео урок на Ангел Димитров Нивото е за напреднали. Да не кажа доста напреднали. Но това е само началото. Ще има още уроци Цитирай
TheNightRider Отговорено Декември 12, 2006 Отговорено Декември 12, 2006 Супер яко! Тоя пич звучи като Малмстийн. Цитирай
PRIMO Отговорено Декември 12, 2006 Отговорено Декември 12, 2006 ок. Зарибен съм. Табулатура ? Цитирай
Telerig Отговорено Декември 12, 2006 Отговорено Декември 12, 2006 Еее Ачо е голям...винаги съм му се възхищавал на него и на Влатко Стефановски - такива хора трябва да ги уважаваме и обичаме защото те са уникални....гледах преди няколко години Ангел в НДК в участието му в концерта на Балкански коне беше страхотно.... Цитирай
Delyan Отговорено Декември 12, 2006 Отговорено Декември 12, 2006 (Редактирано) Страшно съм щастлив да видя и чуя такова нещо!!! :inlove: :inlove: :inlove: Що се отнася до Ангел Димитров, за мен той е най-големия БЪЛГАРСКИ китарист!!! :inlove: Редактирано Декември 12, 2006 от Delian Цитирай
PRIMO Отговорено Декември 12, 2006 Отговорено Декември 12, 2006 (Редактирано) ^ Нека не забравяме Иван Лечев Иначе е луд наистина, кефи ме Редактирано Декември 12, 2006 от PRIMO Цитирай
Delyan Отговорено Декември 12, 2006 Отговорено Декември 12, 2006 Съжалявам за втория пост, който пускам, но ми се ще темата да не се превръща в нещо от сорта на "най-добрите китаристи в България" - такава тема вече има. Единственото, което съм написал и съм наблегнал на по-основната част от него е: 1. За мен той е ... 2. "Най-големия БЪЛГАРСКИ китарист", а не "най-добрия китарист в България" (смисълът е различен)... а че е един от най-добрите не само за България, мисля не може да се спори. п.п. Всичко написано е изключително лично мнение. Искрено се надявам написаното да не се превръща в основа за спор. Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Декември 12, 2006 Отговорено Декември 12, 2006 Ба**и работата. "'Зимал съм от Малмстийн" каза и после ко направи.. .. Отказан. Отказан! Очите ми събра! Невероятен. Нямам думи за да изпиша такова уважение. Просто голям. Цитирай
makedonetsa Отговорено Декември 12, 2006 Отговорено Декември 12, 2006 Да ! Ангел наистина е един ГОЛЯМ музикант ! Който иска да го чуе и да се запознае снего да заповяда на Колдното- джем парти на Ново музикално училище на 17.12 след 20 00ч в клуб "Три Уши" ! Цитирай
Slash's Snakepit Отговорено Декември 12, 2006 Отговорено Декември 12, 2006 момчета не му се чудете че е толкоз добър, Ангел (Чушката) не е китарист а тамборис, вижте му обратния пик на перото. завършилите музикална консерва със струнен инструмент (не китара) стават невероятни китаристи какъвто е и Чушката. наистина е един от най-добрите китаристи в България Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 12, 2006 Отговорено Декември 12, 2006 Браво за видеото, поздравявам г-н Димитров, и всички, включили се и помогнали за инициативата. Искам само да питам, дали няма начин, китарата да се запише по друг начин, и да се смени така, че да се чува по-ясно, защото за сега звучи като на репетиция. Цитирай
NitroBGA Отговорено Декември 12, 2006 Отговорено Декември 12, 2006 Добър е, на светлинни години от повечето българи, които съм чувал (не от всички разбира се), но що се отанся до урока на мен поне не ми каза нищо ново. Изсвирил си е парчето човека - добре го е изсвирил при това - сложил е български мотиви - чудесно, хвала, да продължава... П.П. Предчувствам, че това, което казах ще ми навлече много псувни, но гледната ми точка е таква. Аман от народни мотиви... Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Декември 12, 2006 Отговорено Декември 12, 2006 (Редактирано) Оооооо тоя е Пич!!!Одоволствие е да дърпам негов Урок! и с Одоволствие ще го гледам дееба!!Един път да гледам урок на български!! Редактирано Декември 12, 2006 от Old_Shetarhand Цитирай
Ivan Отговорено Декември 12, 2006 Отговорено Декември 12, 2006 ..сега го гледам,7/8... хората които имат желание да учат китара ще имат добър учител,по хубаво от това няма,българин който преподава китара в България,радост :inlove: Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 12, 2006 Отговорено Декември 12, 2006 (Редактирано) Всъщност идеята на клипчето, наистина ли е да е видео урок, или просто показно на китариста. Като урок, едва ли то би имало особена практическа полза, понеже никъде не се обсъжда нито техника, нито се дават забавени моменти. Особено по времето на паузите, гледащите клипчето трудно биха извадили песента, и биха се отдали на волна интерпретация. Иначе китариста е много добър, харесва ми и това, че използва нашенски неравноделни тактове, и има желание да разпространява българското. По-скоро на мен ми прилича на клипче, което демонстрира стилова насока, отколкото на урок по китара. Все пак, се радвам, че клипчето е станало факт, но с малко повече показване на детайли, техники, и подобряване на качеството на звука, мисля, че наистина ще стане много полезно. Редактирано Декември 12, 2006 от Evtim Djerekarov Цитирай
Recommended Posts