merkurial Публикувано Декември 1, 2015 Публикувано Декември 1, 2015 Здравейте, от скоро ми се появява някакъв странен шум като ударя 3-та струна свободна или на някое прагче след 12-то, както и на 2-ра струна. Не звучи като бъз от струните, а по-скоро, като маракаси. Странното е, че като бутна долната част на мостчето назад към струнника и шума изчезва. Някой има ли идея от какво може да се получава този шум? Цитирай
jorog Отговорено Декември 1, 2015 Отговорено Декември 1, 2015 Имаш нещо хлабаво някъде по китарата.Понатисни тук-там(например при нъта ,седлата ,бриджа ,копчетата за закачане на колана ,пружини на тремолото и т.н.) и прислушай внимателно откъде идва шума. Цитирай
Лими Отговорено Декември 2, 2015 Отговорено Декември 2, 2015 С такъв тип проблеми често ми се е случвало да се боря. С една от китарите ми тази битка продължи две години. Ту го има - ту го няма. Преди два месеца я прегледа "доктор"-лютиер, сменихме бриджа, постегна адаптрите и други джаджи по китарата и засега всичко е добре. Цитирай
Recommended Posts