vlaefff Публикувано Декември 6, 2006 Публикувано Декември 6, 2006 Някой може ли да ми даде лесно изпълнима идея за направата на фоотсуич и същевременно евтина, че не ми се дават пари за нов много ще съм благодарен. Цитирай
Nikifena Отговорено Декември 6, 2006 Отговорено Декември 6, 2006 vlaefff, точно в този раздел имаше една голяма тема за фуутсуичовете. Дори аз бях дал една схема. Поразтърси се малко и съм сигурен, че ще е намериш Поздрави Цитирай
vlaefff Отговорено Декември 6, 2006 Автор Отговорено Декември 6, 2006 Eвентуално някой да ми продаде свой правен - смисъл искам нещо по евтино или на старо? Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Декември 6, 2006 Отговорено Декември 6, 2006 vlaefff Добре бе човек, какво е по-евтино, какво значи идея? Не си дал никаква информация какво точно ти трябва - единичен, двоен, троен; за каква апаратура - с MIDI контрол, с контактни ситеми или с логика? Чел ли си "Руски Народни Приказки" - там се казва "Иди незнам къде, вземи незнам какво, донеси ми го незнам кога..." Или си мислиш, че footswitch-овете са само един вид? Бъди точен в изискванията, за да получиш точни отговори. Става ми неудобно, че всеки втори пост е изстрел в празното и след него се редят безсмислени коментари, които само пълнят форума, без да се решава проблема. Май трябва да се направи форма за попълване, като в сектор Купува-Продава - Какво, Колко, Кога и така нататък. Хайде сега напиши какво искаш, за да има смисъл от всичките тия празни приказки! Цитирай
TONY Отговорено Декември 6, 2006 Отговорено Декември 6, 2006 тьрси футсуич за Metal Master -тоест единичен, да превключва от чисто на драйв като на маршал единичните - но правен за по малко пари- естествено елеметарен - по скоро проблема е кутията Влаев - вземи се обади на парния Валяк - Тони пьрво може да ти свьрши работа второ да ти обясни и 3-то - ако решиш да моднеш Вермоната - той е човека с тоя метьл мастер - преамп - е добре на вермоната да се направи пауьр амп ин - така че да с еполучи следното - китарата - мастера - в крайното стьпало на вермоната отделно за по тихо свирене - да може, да се откачат говорителите на вермоната и да се врьзват директно кьм хюс и кетнера( с вьтреното му стьпало - 5 вата) Цитирай
TONY Отговорено Декември 6, 2006 Отговорено Декември 6, 2006 а на мен, точно той ми модна аакрафта - който вече си виждал и чувал проблеми никакви мода беше - да се включва и изклюва ривьрба с футсуич - без това да влияе на звука Цитирай
vlaefff Отговорено Декември 6, 2006 Автор Отговорено Декември 6, 2006 M да явно с него ще трябва да се виждам, проблема е колко време ще му отнеме да направи поуер амп ин както на теб ти го е направил и дали трябва да му нося кубето, а за фоотсуича ако може да ми направи ще съм му благодарен. Само да каже кви пари ще иска за това. Трябва ми най елементарният фоотсуич с 2 позиции включено и изключено Цитирай
Nikifena Отговорено Декември 7, 2006 Отговорено Декември 7, 2006 Ама не се разрови да намериш схемата нали ? Добре, че е мързела да върти света ето лесно изпълнима идея за направата на фоотсуич резистора го сложи 1килоом Цитирай
vlaefff Отговорено Декември 7, 2006 Автор Отговорено Декември 7, 2006 Напротив намерих я но не мога да я изпълня!! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 7, 2006 Отговорено Декември 7, 2006 ...лесно изпълнима идея за направата на фоотсуич... ...но не мога да я изпълня!!! Емиии, не знам какво да кажа... Цитирай
vlaefff Отговорено Декември 7, 2006 Автор Отговорено Декември 7, 2006 hahaha Еми така се получава който не разбира, май ще ходи до магазина :green: Цитирай
maringtr Отговорено Декември 8, 2006 Отговорено Декември 8, 2006 (Редактирано) http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=13177&st=0 http://forum.muzikant.org/index.php?showto...2&hl=footswitch Редактирано Декември 8, 2006 от dark Цитирай
Recommended Posts