PlamenM Публикувано Октомври 8, 2015 Публикувано Октомври 8, 2015 Новина - Kremona най сетне са пуснали steel string китари http://www.kremona.com/bg/the-steel-string-guitar-series По спецификации изглеждат доста добре, китари от масив. Формата на мен ми е леко скучна, заради стандартния дреднът, но това си е въпрос на вкус. Добра опция е възможността за избор на електроника - не на всеки му трябва или иска. Чакаме цени. Моята преценка е че подобни китари за Кремона би следвало да са около 500 - 800 лева, което пак си е жива далавера в сравнение с масовите китайски сглобки. Аз съм обнадежден. Ще мине и някоя друга година и може и електрически китари серийни да имаме.... 1 Цитирай
musicman Отговорено Октомври 8, 2015 Отговорено Октомври 8, 2015 За това писах още на месето http://muzikant.org/news/421-musikmesse-prolightandsound-2015-day2 Цитирай
PlamenM Отговорено Октомври 8, 2015 Автор Отговорено Октомври 8, 2015 да, Кремона бяха анонсирали тези модели отдавна. Сега са вече може и да се закупят.Чудно )) 1 Цитирай
PlamenM Отговорено Юли 28, 2016 Автор Отговорено Юли 28, 2016 Малък ъпдейт от мен. В известен магазин на Черни Връх в София пробвах няколко модела от уестърн Кремони. С чиста съвест мога да кажа че е този ценови клас - най евтината беше около 500 лева, най скъпата около 1500 аз лично по добре звучащи китари не съм пипал ( а прекарвам бая време с различни акустични китари). Много балансиран звук, удобен гриф ( въпреки че има съществена разлика между грифовете на отделните модели) и Л.Р Багс електроника . Изобщо звучат като висок клас инструменти , а цените са съвсем прилични. Нямам връзка с Кремона, освен че имам няколко техни китари)) 5 Цитирай
jabs Отговорено Юли 28, 2016 Отговорено Юли 28, 2016 Me too. Че на едната от трите да не кажа че сме се наточили десетина души и не знам до кога ще оцелее Цитирай
PlamenM Отговорено Юли 28, 2016 Автор Отговорено Юли 28, 2016 Абе и да я вземат тази, друга ще донесат . Много добри Цитирай
Recommended Posts