SomeoneElse Отговорено Декември 6, 2006 Отговорено Декември 6, 2006 (Редактирано) На мен ми се вижда осукан грифът, особено на ТАЗИ снимка - вижте как странно падат сенките на струните върху грифа - не са прави, а осукани. Иначе с едно солидно почистване и пребоядисване ще стане хубава, лошото е че дървото е много замърсено и потъмняло и няма да може да се направи някакъв burst, на който да се вижда и дървото отдолу. Хубава е била китарата иначе, но собственикът е бил доста лентяй - щом има и следи от огън по китарата... Не повече от 300$ за нея. Редактирано Декември 6, 2006 от SomeoneElse Цитирай
chlen Отговорено Декември 6, 2006 Отговорено Декември 6, 2006 GuitarKeeper, тия семпли с тази китара ли са правени ???? Звучи супер медено !!!! Цитирай
chris_barnes Отговорено Декември 6, 2006 Отговорено Декември 6, 2006 кво свирене бе хора - тая китара става само за музей Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Декември 7, 2006 Отговорено Декември 7, 2006 Gibson Les Paul Junior '55 в добро състояние със сигурност струва към $10К(демек десетина бона),вече въпроса е дали човек би дал тези пари за това нещо ако ги имаше.Аз лично ако имах свободни $10000 бих предпочел много други инструменти пред тази китара,но ако бях безумно богат само заради историята и антикварната стойност на китарата бих си я купил. Владо Цитирай
thurston Отговорено Декември 23, 2006 Отговорено Декември 23, 2006 @ chris barnes, абе момче, ти не си музикант, бе. ти си оратор! философ! ръчкай си там, к'во поучаваш целия свят. Цитирай
docc Отговорено Декември 23, 2006 Отговорено Декември 23, 2006 В края на краищата,тази китара налична ли е,или се обсъждат само някакви снимки?! Цитирай
thurston Отговорено Декември 23, 2006 Отговорено Декември 23, 2006 да, и на мен ми е интересно ( и ми харесва и бих искал да знам повече ) Цитирай
bratmito Отговорено Декември 30, 2006 Отговорено Декември 30, 2006 Ако аз имах тая китара,бих си я стегнал. Цитирай
spawn Отговорено Януари 1, 2007 Отговорено Януари 1, 2007 Ми според мен на тая китара няма да и вземеш повече от 80 лева-ако звукьт и е качествен.А ако и звукът НЕ е хубав може да я продадеш за 30 лева заради дървото Цитирай
TONY Отговорено Януари 1, 2007 Отговорено Януари 1, 2007 бих дал доста повече - например един качествен ЮСА - преамп Цитирай
kolio_k Отговорено Януари 1, 2007 Отговорено Януари 1, 2007 Ако имаш някоя такава за 30 лева обади ми се,ще ти я взема за 50 Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Януари 1, 2007 Отговорено Януари 1, 2007 Ако имаш някоя такава за 30 лева обади ми се,ще ти я взема за 50 Аз ще кача на 100 и каса бира! Владо Цитирай
daniel.hristov Отговорено Януари 2, 2007 Отговорено Януари 2, 2007 Колко точно би струвала си е жива загадка - колкото се навие някой да плати за нея е единственият отговор за който се сещам... Китарката наистина изглежда изстрадала, но поне от снимките не видях нещо да изглежда непоправимо. Ако грифа не е изметнат и няма фатални пукнатини то може да се окаже доста ценен инструмент (след реставрация разбира се). Наздраве, Дидо Цитирай
kolio_k Отговорено Януари 2, 2007 Отговорено Януари 2, 2007 Ако имаш някоя такава за 30 лева обади ми се,ще ти я взема за 50 Аз ще кача на 100 и каса бира! Владо Няма пъъък,моя си е :killyou: Сори за офффа Цитирай
Recommended Posts