Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Моднат до съвършенство предполагам :P , но ако може тюб маниаците да обяснят и на простосмъртните какво точно му се е случило на този Маршал. :nono:

Отговорено

То това е много хубаво, ам ще ми е по-интересно от Soldano да направи JCM 900 Dual Reverb. :ph34r:

P.P. Metalhammer моля пусни линка, че ме заинтересува тоя проект.

Отговорено
Ами то от JCM 900 какво друго става?

Става и за някои дреболии - например да си включиш кабела в него и да свириш(че и примери има много).

Отговорено
Метален чук, имаш ли семпли на саунда на този тунингован урод? :dance:

семпли точно на тоя няма

но смепли на други DIY slo 50 ili slo 100

моля заповядайте:

мастер

other amp

clean

solo

всички семпли са на различни хора и на различни DIY slo-ta

HRS

имам само снимки от горния проект и наче инфо в нета бол

Отговорено (Редактирано)

Това модването хубаво, но не мога да разбера, какво ги дразни някои хора JCM900, според мен ампа звучи много добре. SLO-то е по-метълски усилвател, и звучи по-обло и компресирано, докато маршала е с типичния остър, пробивен и динамичен звук. Изобщо Marshall си е Marshall, Солдано пък си е солдано.

Редактирано от Evtim Djerekarov
Отговорено
Това модването хубаво, но не мога да разбера, какво ги дразни някои хора JCM900, според мен ампа звучи много добре. SLO-то е по-метълски усилвател, и звучи по-обло и компресирано, докато маршала е с типичния остър, пробивен и динамичен звук. Изобщо Marshall си е Marshall, Солдано пък си е солдано.

тука братле просто си далече от истината ......