zanev Публикувано Юли 23, 2015 Share Публикувано Юли 23, 2015 Здравейте! Синът ми е начинаещ любител китатист на 13г и иска следвщата му китара да е: http://www.musicstore.de/en_EN/BGL/Kramer-Assault-220-BK-Black/art-GIT0032531-000 Моля за вашите мнения, правилен ли е избора му? Аз не разбирам нищо от музикални инструменти и се надявам тук да ми обясните какво да избера за около 600-800лв. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Калоянчо Отговорено Юли 23, 2015 Share Отговорено Юли 23, 2015 Китарката ми изглежда добре, достатъчно черна е. Нек адаптера се дели на сингли. Ако звучи добре и му е удобна, не виждам защо не. Иначе каква музика свири? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Krasi63 Отговорено Юли 23, 2015 Share Отговорено Юли 23, 2015 Аз скоро си купих от базара ето този модел http://www.thomann.de/de/yamaha_pacifica_212v_fm_tbs.htm Много удобна и качествена изработка. Грифът на нъта е - 40мм. стандартните китари са по 42 - 44мм. За 13г. с този тесен гриф, ще е супер. Само адаптерите не ми харесаха, не че не стават, но ги смених с Wilkinson и направи страхотен Фендерски звук!!! Тази е същата само дето шарката е различна http://www.thomann.de/de/yamaha_pacifica_112v_ovs.htm Тази също не е за изпускане http://www.thomann.de/de/yamaha_pacifica_311h_vw.htm Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Acei Отговорено Юли 24, 2015 Share Отговорено Юли 24, 2015 (Редактирано) Kramer китарките особено по-старите са пристрастяващи. Сина ти е направил добър избор. Преди време пипнах един креймър и сега всичките ми китари са креймър. За съжаление требе да ги продам. Редактирано Юли 24, 2015 от Acei Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Akerfeldt Отговорено Юли 24, 2015 Share Отговорено Юли 24, 2015 За начинаещ тази китара е направо покъртителна Взимайте я! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zanev Отговорено Юли 24, 2015 Автор Share Отговорено Юли 24, 2015 Благодаря за отзивите! Сина свири предимно рок ... и честно казано понякога ни побърква направо! Но търпиме, така имам лост да го накарам да си учи уроците-прибирам китарата... 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jorog Отговорено Юли 24, 2015 Share Отговорено Юли 24, 2015 От тук може да разгледа сина ви.Има голям асортимент и може да се огледа/пробва инструмента (което е силно препоъчително за музикален инструмент) във магазините им в страната. Ако намерите и някой китарист за проба - още по-добре http://www.musicworld.bg/bg/c_358/Electric_Guitars.html Крамер-а не е лош ,но за 600-800лв. има много голям избор.За начинаещ и по-евтина би свършила работа. Видът и предполага свирене на тежка музика(хеви метъл). Понеже търсите съвет ще спомена някой марки за справка:Yamaha ,Ibanez ,Epiphone ,Vintage ,ESP ,Jackson. 24.75 инча мензура би била по-удобна за начинаещ. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Калоянчо Отговорено Юли 24, 2015 Share Отговорено Юли 24, 2015 От Jackson за тия пари JS-32 серията, което му хареса,от Esp - ltd EC-50 или 100QM, от Епифон - Les Paul Standard Plustop Pro, SG 400, Gothic Explorer. За начинаещ са супер. Експлорера е с малко по-изчанчена форма, да речем, но все пак е удобен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ZLE Отговорено Юли 24, 2015 Share Отговорено Юли 24, 2015 (Редактирано) Лично мнение:И двата Крамера дето продава колегата @Acei се вместват в кинтите и според мен са с класи над коментираните нови китари.Не го познавам човека,не лобирам за никого,просто изразявам мнение... Редактирано Юли 24, 2015 от ZLE Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
81.slash Отговорено Юли 24, 2015 Share Отговорено Юли 24, 2015 (Редактирано) Хайде още едно лично мнение: посочената kramer- assault китара в musicstore е да речем, една класа над js моделите на jackson i epi. За един 13 годишен човек, ще е силно мотивиращо да притежава подобна китара Направате му кефа на момчето, явно знае какво иска Редактирано Юли 24, 2015 от 81.slash Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Юли 26, 2015 Share Отговорено Юли 26, 2015 Взимайте смело Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zanev Отговорено Юли 31, 2015 Автор Share Отговорено Юли 31, 2015 В крайна сметка му купихме Dean Thoroughbred Maple Top - Classic Blackна мен ми изглежда същата като старата китара, ама хайде ..... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zanev Отговорено Юли 31, 2015 Автор Share Отговорено Юли 31, 2015 ето като тази, но черна... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts