welaka Публикувано Юли 4, 2015 Публикувано Юли 4, 2015 Мисля да си купя китара и видях тази https://grad.bg/o-956831-Продавам_китара_Българска_Кремона_Казанлък Струва ли си? Някой има ли опит на такава? Цитирай
jabs Отговорено Юли 5, 2015 Отговорено Юли 5, 2015 Ако въпроса ти е сериозен, то отговора е: не. 4 Цитирай
welaka Отговорено Юли 5, 2015 Автор Отговорено Юли 5, 2015 Поразцъках и видях, че никак не одобрявате тези китари. Толкова ли са лоши? Цитирай
Fats Отговорено Юли 6, 2015 Отговорено Юли 6, 2015 Тазо китара не заслужава и лев. Буков шпертплат, тесен, но дебел гриф, тенекия за сирене звучи по-добре. Цитирай
Mar4enko Отговорено Юли 6, 2015 Отговорено Юли 6, 2015 Леле. Такава беше първата ми китара - наследство от брат ми. Купувана е някъде 1973-4 година. Бях и сложил адаптер - и във ВЕФ-а. А и дисторшъни си правих. Все още я имам но съм я дал в школата да се учи на нея който няма друга. Между другото все още не звучи зли и гифа е прав "като струна". Горното по никакъв начин не означава -купувай. За китари от тези години - само проба на място. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юли 6, 2015 Отговорено Юли 6, 2015 Като за 40 лв МОЖЕ би става, но според мен, за над 150 лв. в магазините има немалко китари, на които все пак, може да се свири с известно удоволствие. Цитирай
jabs Отговорено Юли 6, 2015 Отговорено Юли 6, 2015 (Редактирано) Евто, поредната тема в която сами си задаваме въпроси и сами си отговаряме... Автора не каза: свири ли изобщо на китара или тая ще му е първата, за какво му е тая китара (може да иска да си я сложи на стената в механата), какво аджеба ще свири на нея и прочие. И аре форума се фърга като Матросов на амбразурата да пише Супер е китарата! Земай я и не му мисли! Освен това е червена, което помага при флажолетите. Редактирано Юли 6, 2015 от jabs 4 Цитирай
DaftFunk Отговорено Юли 6, 2015 Отговорено Юли 6, 2015 За мен, при наличието на огромен избор от прилични акустични китари в ниския ценови клас, да си купиш тази цепеница си е авангардно ... граничещо с ексцентризъм решение. Ако наистина ти трябва да свирене пробвай с нещо по-западно. ;-) Тази Кремона е основно за ценители и колекционери. Това е като да питаш дали да си купиш едно ретро "Жигули" То ще те вози, но за съвременните стандарти си е доста овехтеличко и неудобно. 1 Цитирай
Recommended Posts