NVBG Публикувано Юни 10, 2015 Share Публикувано Юни 10, 2015 Здравейте! Реших да си модна едната бас китара за настройка ниско До. Трябва ми дебело задно магаре (bridge), а не ми се дава 30 евра за доставка от Томан (най-евтиното дебело задно магаре е 27). Къде може да купи от България? Благодаря! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ciriljhonson Отговорено Юни 10, 2015 Share Отговорено Юни 10, 2015 Това вицовете за басисти ще излязат истина! П.П. Дано имаш чуство за хумор. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
blr Отговорено Юни 10, 2015 Share Отговорено Юни 10, 2015 Мдааа, и после защо ни се подиграват и вицове за нас съчиняват... Заглавието на темата ме срази! ПП: какво е дебело и тънко (задно) магаре и какво общо има дебелината му или друго с настройката? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dzwer Отговорено Юни 10, 2015 Share Отговорено Юни 10, 2015 (Редактирано) Не е реклама. Не познавам човека. Може би е това което търсиш: http://bad_link/ad/strunnik-za-4-strunen-bas-ibanez-accu-cast-b20-ID5hnx8.html Само не знам дали по-дебели струни влизат лесно... Пиши му да ти даде размерите на отворите, ако те интересува обявата де. Редактирано Юни 10, 2015 от dzwer Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Юни 12, 2015 Share Отговорено Юни 12, 2015 Къде може да купи от България? Примерно при Капъша. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts