evans Публикувано Юни 2, 2015 Share Публикувано Юни 2, 2015 От доста време ми се върти в главата една идея, та реших да я споделя тук. Понеже имам дворче, а ми писна всеки месец да плащам наем за помещение, та ми хрумна една идея, ако си купя ей това нещо: http://www.shedsworld.co.uk/p/Pinnacle_10ft_x_6ft_%282.99m_x_1.79m%29_Overlap_Double_Door_Apex_Shed.htm би ли ми свършило работа, естествено с изолация отвътре и т.н. Има доста фирми, които предлагат различни модели, някои по скъпи, но има и на сносни цени. Идеята е, понеже живея под наем, това винаги мога си го мъкна с мен, дори и да се преместя в друга квартира Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Akerfeldt Отговорено Юни 2, 2015 Share Отговорено Юни 2, 2015 За мен това е тясно. Работя в една кабинка 2.40 на 1.70 и не виждам как бих могъл да събера един сносен комплект барабани, заедно със себе си вътре. Това твоето е не кой знае колко по-голямо. Дължината окей, ама ширината иде малка. Дали няма да е по-лесно да си построиш сам? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
evans Отговорено Юни 2, 2015 Автор Share Отговорено Юни 2, 2015 Значи това което съм го показал е само да се знае за какво става въпрос, писах че има различни модели, дори и по поръчка по свой избор и размер. Друго ми е питането, дали това нещо е подходящо за тази цел и дали като се сложи изолация ще се чува наоколо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Akerfeldt Отговорено Юни 2, 2015 Share Отговорено Юни 2, 2015 Ще се чува. Поне доколкото имам опит с репетиция в маза. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
salvator Отговорено Юни 2, 2015 Share Отговорено Юни 2, 2015 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jabs Отговорено Юни 4, 2015 Share Отговорено Юни 4, 2015 Извинявам се че се меся вероятно където не ми е работата, но от скромния опит който имам в изолациите (включително DIY) твърдя че резултата няма как да е тоя. Пича (който и без това приказва и ръкомаха твърде много, без да покаже нищо особено съществено) просто е изключил звука при последните кадри отвън. Мое си мнение. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юни 4, 2015 Share Отговорено Юни 4, 2015 В коментарите беше споменал за бюджет 5-10 хиляди паунда. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jabs Отговорено Юни 4, 2015 Share Отговорено Юни 4, 2015 (Редактирано) ^ опитах да изгледам малко по-внимателно кратичкото едночасовото клипче и пак твърдя горното Вий барабанистите бучите доста повече от нас китаристите Редактирано Юни 4, 2015 от jabs Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юни 4, 2015 Share Отговорено Юни 4, 2015 Я пак: 126 dB & 124 dB респективно... 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts