G.Varbanov Публикувано Май 6, 2015 Публикувано Май 6, 2015 (Редактирано) Видео към първия сингъл на новия албум 2015. Някой от интересните неща в клипа са Mayones Regus 7-струнна левичарка китара и 2х Kemper Power Amp версия включени в Peavey, и Marshall 4x12 кабинети Редактирано Май 6, 2015 от G.Varbanov Цитирай
anomandrus Отговорено Май 7, 2015 Отговорено Май 7, 2015 За мен интересното е, че са се върнали към доста първично звучене. Напомня ми на нещата на My Dying Bride- доста е funeral, но ми допада. Дали това ще е идеята на този албум? Back to the roots? Като дуум изпълнение не блести според мен- хубаво е, но не е шедьовър. Саундът ми харесва- хем звучи доста в стил, хем продукцията е с високо качество и звучи обемно и хубаво. 1 Цитирай
G.Varbanov Отговорено Май 7, 2015 Автор Отговорено Май 7, 2015 Back to the roots ми беше първата мисъл. А дано Цитирай
2+2=0 Отговорено Май 7, 2015 Отговорено Май 7, 2015 Точно такива roots никога не са имали, MDB-то в тази песен няма общо с първите албуми. Което е хубаво, защото групата беше отписана от 10+ години с гадните им бози. Но с появата на Vallenfyre и последният Bloodbath отново се поиздигнаха в очите на хората. Върнаха гадното в музиката, дуума в дета, пънка в дета, като цяло всичко необходимо върнаха там, където трябваше. Да изслушам три песни подред на Paradise Lost не се е случвало от първите ми сблъсъци с Gothic и Icon в бледото ми юношество. Ставали и чудеса, един вид. Което не значи, че Vallenfyre няма да откъсне главите на която и да е от мейнстрийм групите им, де. Който е ценител, да се запознае. А майонезите набраха популярност точно с Katatonia, Paradise Lost, Tiamat и забравих още кой от лъхащите на скандинавски мелодет. Преди прогресивджента да разкаже играта на цялата история, де. Но Regius Gothic-а си остава много шведска китара на вид, мокра мечта е. От цялата история, солото на Макинтош ме разцепва. Грам не ме интересува дали е посредствено, точно на място е. Цитирай
G.Varbanov Отговорено Май 8, 2015 Автор Отговорено Май 8, 2015 Да, може би трябваше да уточня, че любимите ми албуми не са точно корените им 1997 - One Second 1999 - Host 2001 - Believe in Nothing 2002 - Symbol of Life 2005 - Paradise Lost Значително по-леки от тези в началото на 90-те Цитирай
edgecrusher Отговорено Май 8, 2015 Отговорено Май 8, 2015 Въпреки, че съм зъл траш-манияк - любимия ми албум е One Second. И аз тогава за пръв път можах да изслушам цял албум без да ми омръзне. Относно новия им албим, все още нямам впечатления. Интересно е да се отбележи любовта на ПЛ към моделинг технологията. Те бяха едни от първите банди да излязат по големите сцени с Line 6 Flextone. Гледъл съм ги няколко пъти през периода 2002 -2005 и винаги ползваха това, а говорим за ера в която модулациите се считаха за богохулство. Цитирай
G.Varbanov Отговорено Май 8, 2015 Автор Отговорено Май 8, 2015 Определено си личи, че обичат да експериментират, 7-стунните Mayones и LTD + два Kemper-a Цитирай
Recommended Posts