Evtim Djerekarov Отговорено Декември 10, 2006 Отговорено Декември 10, 2006 (Редактирано) да свириш със Зумче за стотина кинта и да звучиш като с лампов Маршал зад който бог знае каква периферия има, няма как да стане. Наистина е така, но проблема е, че когато свириш с зуумче за сто кинта, със лошо озвучаване не можеш посмъртно да изкараш звук като от зуумче за 100 кинта, и още по-лошото е, че дори с лампов маршал пак не можеш да изкараш звук, поне като от зуумче от 100 кинта. Но проблема идва не само от озвучителя. Проблема идва и от техниката, помещението(сложете два усилвателя за 10000 един до друг в наш клуб, усилете ги докрай, и предценете, дали звука ства за нещо изобщо. Проблема с лошия звук идва и от групата. Когато самите музиканти не могат да се разберат кой ще свири ритъм, кой соло, как ще са настроени ефектите им един спрямо друг, и спрямо вокала, колко силно ще свири барабаниста, ще свирят ли изобщо, или ще гонят публиката със силна тресня, кой ще е певеца, и докато всеки държи да е най-отпред в звука, и непрестанно да се опитва да се изяви най-много от цялата група, дотогава съответната група ще има лош звук. Добре звучащата музика е такава, заради баланса в звука и баланса в аранжимента. Нали говорим за професионализъм все пак? Редактирано Декември 10, 2006 от Evtim Djerekarov Цитирай
Mephistofel Отговорено Декември 10, 2006 Отговорено Декември 10, 2006 Хайде да ви върна малко по към темата? Аз лично имам добри спомени от Васил Гюров - озвучавал ни е в "Маската" преди 6-7 години,и не го помня с лошо - т.е. доволен съм. :green: От актуалните в момента по софийските "клубове"( ) имам приятно впечатление от барабаниста на Skre4 - Иво (Пифа ) и работа му като озвучител,в "О'Шипка" например,както и веднъж в "BackStage". Цитирай
Katsko Отговорено Декември 10, 2006 Отговорено Декември 10, 2006 хехе, всички имат приятни впечатления от Пифа обаче всички почти в тая тема са мнооого офф. дайте да си говорим за озвучители С ТЕХНИКА. между озвучителк в клуб на хонорар какъвто съм бил и аз и такъв дето си мъкне киловатите и оборудването има сериозна разлика....в оборудването Цитирай
NeonGod Отговорено Декември 14, 2006 Отговорено Декември 14, 2006 мога да добавя още един узвочител казва се Румен от Пловдив е до сега които и да е узвочавал секи е останал със невероятно впечетления от него ето и номер за връзка със него 0888243016 Цитирай
Niilo Отговорено Декември 16, 2006 Отговорено Декември 16, 2006 Румен ли? Къде е озвучавал досега и с каква техника разполага... съответни и какви пари иска Цитирай
NeonGod Отговорено Декември 16, 2006 Отговорено Декември 16, 2006 ами техниката му е мечта само това мога да кажа и узвочава из цяла Бг.на 21 ще има концерт във панаира иди и ще се увериш за какъв звук ти говоря и разбирасе мощнос.техниката му не е збир щаин.и се другото което е сичко сие вкарвул от вънка.пари не мога дати кажа.чуи се със него дал съм номер.аз лично след нова година ще му ползвам ослугите както винаги Цитирай
olygofren Отговорено Декември 18, 2006 Автор Отговорено Декември 18, 2006 А нещо да нямате роднинска връзка? Ебавам се, ама целта е да има конкретна информация, не суперлативи или плюене. Кажи "такава и такава техника има", щото не знаеш на кой какви са му мечтите... Цитирай
soundburger Отговорено Декември 27, 2006 Отговорено Декември 27, 2006 ето о6те 1; http://www.myspace.com/parentals Цитирай
kirk-hammett Отговорено Януари 18, 2007 Отговорено Януари 18, 2007 Мен ме интересува какви пари взимат на час ? Каква техника носят според това дали е на закрито или е на открито съответния концерт или мироприятие Цитирай
KingdomX Отговорено Януари 21, 2007 Отговорено Януари 21, 2007 Румен ли? Къде е озвучавал досега и с каква техника разполага... съответни и какви пари иска Румен е бивш басист на "Бели Зелени Червени"(предполагам ти говори нещо ).Техниката му не мога да я коментирам защото не съм я виждал, а само съм чувал че разполага с кубета line 6(това разбира се може да не е така, но ако е, значи останалата част от техниката му ще е на ниво) ПП Ще трябва да се поинтересувам по сериозно... Цитирай
NeonGod Отговорено Януари 21, 2007 Отговорено Януари 21, 2007 KingdomX не е бил басист в Бели Зелени Червени.свирил е в група 3 1/2.и пича е бачкал сумати години като узвочител в наи-различни държави и пр.техниката му е закупена от щатите до-колкото знам.аз съм я виждал с басиста на Hell No.става въпрос за такава техника кудето е асъл за големи концерти светлини ефекти абе квото ти доиде на акъла ракове ау.и сичко е професионално оборудване. Цитирай
Jordan_J Отговорено Януари 21, 2007 Отговорено Януари 21, 2007 Сашо Доктора от Варна (@Досс от форума) също озвучава. Мисля, че има около 60-70 киловата мощност, по това, което съм видял лично ... Цитирай
yamaha Отговорено Януари 22, 2007 Отговорено Януари 22, 2007 ...мога да добавя още един узвочител казва се Румен от Пловдив е до сега които и да е узвочавал ...... ефекти абе квото ти доиде на акъла ракове ау.и сичко е професионално оборудване..... За Румен писах още през ноември 2006-та....и вземи да размениш местата на "у"-то и "о"-то в горните думи, че така някакси не стои... Цитирай
KingdomX Отговорено Януари 25, 2007 Отговорено Януари 25, 2007 KingdomX не е бил басист в Бели Зелени Червени.свирил е в група 3 1/2.и пича е бачкал сумати години като узвочител в наи-различни държави и пр.техниката му е закупена от щатите до-колкото знам.аз съм я виждал с басиста на Hell No. Верно че беше 3 1/2 ....ее да се е**!!!Много съм прост, но то си го пише под аватара ми Цитирай
Recommended Posts