dickens Публикувано Април 1, 2015 Публикувано Април 1, 2015 Записах нещичко... Усилвателят е понацепен на 6, доста над поносимото за стая въпреки 1 ват. В десния канал Warmoth, в левия Gibson LP, гейнът е на 2 часа. Не съм търсил sweet spot-а на говорителя, под 45 градуса е около центъра някъде... Интересува ме мнението ви за тона на китарите, по-скоро какво не ви допада Enjoy! 5 Цитирай
Akerfeldt Отговорено Април 2, 2015 Отговорено Април 2, 2015 Здравей, колега!Предполагам, че Warmoth-ът ти е с адаптери с по-висок аутпут, чувам ефекта от гейна там по-ясно изразен във високите честоти. Гибито пък дава повече ниски среди според моето ухо. Но не мога да кажа, че нещо не ми допада. Абсолютно нормално е, 2 различни китари като устройство и параметри, няма как да са еднакви. Все пак фаворитът за мен е LP. Цитирай
kirilp Отговорено Април 2, 2015 Отговорено Април 2, 2015 Следих темата относно китарата с интерес. Така и не разбрах последно какви адаптери сложи? Левият канал на мене повече ми допада. Китарата в дясно звучи сухо. Харесвам мазен и понапържен драйв. Китарата в ляво звучи точно така. Съдейки по звука мисля, че си останал на варианта Seymour Duncan TB-6 Distortion на bridge! Цитирай
dickens Отговорено Април 2, 2015 Автор Отговорено Април 2, 2015 Благодаря за отзивите. На мен и двете китари ми звучат сега с прекалено много среди, дължи се естествено от EQ-то на усилвателя. Забравих да уточня, че и двете са записвани с абсолютно еднакви настройки. Има какво още да се желае от Warmoth-a, може би ще подобря звука ако малко снижа адаптера да понамаля аутпута. Гибито си е Гиби Цитирай
Baby Thomas Отговорено Април 3, 2015 Отговорено Април 3, 2015 Да, може би Гибито е малко по-добре. А може пък да искат различно EQ. Но комбинацията на двете е доста добра. Малко ако вдигнеш десния канал (мен ми звучи малко по-тих (без да меря)) и събереш панорамите мисля, че ще стане още по-добре. Цитирай
dickens Отговорено Април 3, 2015 Автор Отговорено Април 3, 2015 (Редактирано) Един малко по-типичен траш саунд. Понапържих отпред с 2 камиончета... Този път китарите са разменени, Гибито е в дясно. Редактирано Април 3, 2015 от dickens Цитирай
Recommended Posts