Baby Thomas Отговорено Март 31, 2015 Share Отговорено Март 31, 2015 Чух ги набърже в офиса, наистина имат доста детайл! Обаче, както и останалите (например 668В), искат немалко екю. Малко бас да се махне и доста високи. Че са си Flying V отсекъде. Ще си поиграя тия дни да ги понатъкмя и ще сравня с другите, но определено имат потенциал. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
YAMAHAc70 Отговорено Март 31, 2015 Share Отговорено Март 31, 2015 Aбе само да питам от куртоазия , нямам амбиции да правя някакви специални миксове , поне засега не ми го позволява останалата част от хардуера, но ми подариха тези слушалки : Sony Xb700 - http://www.amazon.com/Sony-MDRXB700-Headphones-Discontinued-Manufacturer/dp/B001UE6PE0. Дали са подходящи за някакво по нормално/високо ниво на мастериране (все пак домашно , де ):Д(Иначе съм много доволен , за слушане на музика просто ... отначало не бях щастлив от факта с усиления бас , но си има своите плюсове (ритъм секцията се чува в по - големи детайли) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
aarab Отговорено Март 31, 2015 Share Отговорено Март 31, 2015 Радвам се, че ти харесват. За тези пари трудно се намира нещо с детайл, камо ли флат..... Аз съм доволен. Мисля да скоча малко по-нагоре, но се чудя за KRK, Sony или Beyerdynamic или Audio Technica. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Април 1, 2015 Share Отговорено Април 1, 2015 @YAMAHAc70Важните неща за едни слушалки (съвсем накратко) са следните: Да възпроизвеждат относително линейно всички честоти, да няма пикове и "дупки"; Да имат достатъчно динамика, за да могат да възпроизвеждат добре всички нюанси - от най-леки до най-силни; Да могат да запазват показателите си от горните две точки при едновременно възпроизвеждане на пълния спектър от честоти. А не при sweep например да са ОК и като удари цяла банда и да се появяват някакви дефекти; Да са удобни и да не изморяват при по-продължително използване (час-два-пет); Лошото е, че докато не сравниш лично с истински модел трудно може да прецениш какво имаш. 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts