Silver String Публикувано Март 11, 2015 Публикувано Март 11, 2015 Здравейте! Не съм много сигурна как въобще да формулирам въпроса си Става дума за един аксесоар за акустична китара, който видях в едно видео. Бих искала да помоля, ако някой има представа или поне някаква идея как се казва, да помогне, защото никъде не мога да го намеря, а и в гугъл не ми излиза нищо понеже не знам как се казва. Този "аксесоар" е кожен (или поне такъв аз съм виждала) и се слага на китарата точно там където се пада мишницата на дясната ръка. Предполагам е нещо като протектор..може би за лака ...незнам.И колкото и смешно да звучи прилича малко на " седло" Благодаря предварително за съпорта Цитирай
soundcraft Отговорено Март 11, 2015 Отговорено Март 11, 2015 Предполагам, че става въпрос за вид guitar scratch protector. Ако пуснеш линк към въпросното видео, може би ще бъдем по-конкретни. Цитирай
Silver String Отговорено Март 11, 2015 Автор Отговорено Март 11, 2015 еххх..да, само дето съм го гледала мнооого много отдавна и не мога да го намеря пак Нищо де...аз съм наясно, че с по този начин зададен въпрос , почти нямам шанс. "Търся нещо ама не знам какво, моля някой да ми помогне" благодаря Цитирай
Silver String Отговорено Март 11, 2015 Автор Отговорено Март 11, 2015 Предполагам, че става въпрос за вид guitar scratch protector. Ако пуснеш линк към въпросното видео, може би ще бъдем по-конкретни. е аз съм много упорита и го открих в крайна сметка ето за това става въпрос ако ти е интересно да видиш http://saddleabout.com/products.html Цитирай
badValue Отговорено Март 11, 2015 Отговорено Март 11, 2015 това е за да не ти "неудобна" китарата (да е тип като скосяването на стратокастър).... по- често съм го виждал в дървен вариант .... търси "acoustic guitar armrest" например: http://www.jpstrings.com/armrest.htm 1 Цитирай
soundcraft Отговорено Март 11, 2015 Отговорено Март 11, 2015 (Редактирано) ...SADDLE-A-BOUT е простo, естественo, естетично и неинвазивно решение на вековния проблем за защитата на финиша от унищожителния ефект на потта и мазнината, причинени от свиренето с дреха без ръкави...Облекчава натиска върху нервите на предмишницата... Дано съм бил полезен. Редактирано Март 11, 2015 от soundcraft 1 Цитирай
Recommended Posts