exxct Публикувано Март 9, 2015 Share Публикувано Март 9, 2015 Искам да си взема един педал - еквалайъзер, защото усилвателя ми Blackstar HT1R няма такъв, а ми е необходим. В момента използвам еквалайзера на процесор Digitech RP255. Нямам никаква представа от марки и пр.! Бюджета е до 50-на Евро. Моля за съвет! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DILETANT Отговорено Март 9, 2015 Share Отговорено Март 9, 2015 Boss и MXR са подходящи решения. Разгледай в базара! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
blr Отговорено Март 9, 2015 Share Отговорено Март 9, 2015 А защо ти е "необходим"? Понякога вместо да се лекува причината се пита за симптоматични лекарства. 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dickens Отговорено Март 9, 2015 Share Отговорено Март 9, 2015 (Редактирано) Не ти трябва еквалайзаер... като притежател на Blackstar HT-1 ти го казвам Нямаш send/return. Това която ти трябва е читав овърдрайв и с тонкоректора му. Иначе ISF функцията си върши добре работата... О, и разкарай процесора! Редактирано Март 9, 2015 от dickens 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
exxct Отговорено Март 10, 2015 Автор Share Отговорено Март 10, 2015 Дикенс напълно си прав. Аз точно така свиря през 95% от времето - драйв и усилвател. Колкото по-малко - по-добре. Изкарвам доста разнообразен тон само с ISF, тонкоректора на драйва и "копчетата" на китарата. Обаче от време на време ми се иска и малко повече средни, а това без еквалайзер май не става при мен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PlamenM Отговорено Март 10, 2015 Share Отговорено Март 10, 2015 Аз бих препоръчал MXR педала. И напълно те разбирам, откакто ви взех този педал , най-сетне успявам да контролирам звука( донякъде) 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jim-ph Отговорено Март 14, 2015 Share Отговорено Март 14, 2015 MXR абсолютно еднозначно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fashion Отговорено Март 14, 2015 Share Отговорено Март 14, 2015 Това ползвам: http://www.thomann.de/de/fender_micro_eq.htm и съм доволен, но в лупа! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
exxct Отговорено Март 14, 2015 Автор Share Отговорено Март 14, 2015 Благодаря за съветите, мисля да се огледам за някой MXR дали няма да изпадне от някъде. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts