krasi625 Публикувано Февруари 8, 2015 Публикувано Февруари 8, 2015 Здравейте,колеги!Как да пусна звукът на тая програмка "FM8"?Не знам защо,но не работи. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Февруари 8, 2015 Отговорено Февруари 8, 2015 Как да си запаля колата, сложих ѝ бензин ама нещо не ще пак. Колега, дай нещо смислено, като информация. Цитирай
krasi625 Отговорено Февруари 8, 2015 Автор Отговорено Февруари 8, 2015 Добре!Съгласен съм,че не обясних точно.Значи-пускам програмата на копма,натискам по клавиатурата даже и с мишката натискам по клавишите,които ми показва на екрана,но звук няма.От програмата ли трябва да се пусне или какво?Надявам се така да е по-ясно. Цитирай
Steppenwolf Отговорено Февруари 8, 2015 Отговорено Февруари 8, 2015 FM8 - предполагам, на Native Instruments FM синтезатора. Трябва да зададеш настройките, изходът да е звуковата ти карта. Цитирай
musicman Отговорено Февруари 9, 2015 Отговорено Февруари 9, 2015 И входът да ти е миди клавиатурата, защото по подразбиране всички MIDI входове са изключени. FM8 има и хубаво ръководство, където всичко е обяснено с картинки. Но като цяло нищо по-различно от всяка друга програма за музика. Цитирай
krasi625 Отговорено Февруари 9, 2015 Автор Отговорено Февруари 9, 2015 Е как да задам изходът да е звуковат карта?Не съм се занимавал с такива програми и не ми е много ясно? Цитирай
Recommended Posts