DeathZone Отговорено Февруари 13, 2005 Автор Отговорено Февруари 13, 2005 Ми "сухо" малко на майтап ама има общо със бай Вълчо ...и с един сух шпек )))))))) Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Февруари 13, 2005 Отговорено Февруари 13, 2005 Хич не е сухо - много си е пивко даже. Цитирай
pesh Отговорено Февруари 13, 2005 Отговорено Февруари 13, 2005 И двете са много яки. Вокалите от 1:08 до 1:26 много ми допадат. Предполагам това е Никифена . Росене, чак сега прослушах всичките парчета, които си постнал. Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 13, 2005 Автор Отговорено Февруари 13, 2005 радвам се че ти харесват ..... а вокала е моя на припева ... Ники пее здравото ) Цитирай
Archikanzler Отговорено Февруари 18, 2005 Отговорено Февруари 18, 2005 якоооооооооооооооо ей да записвате вокалите с фена че ше ви глобявам.. а де.. несериозници хаха Цитирай
Ivan Отговорено Февруари 18, 2005 Отговорено Февруари 18, 2005 Ами красота,..."деето е текло пак ще потече,зееемята пак ще се тресе" Бухайте дзверове,треснята да пребъде Цитирай
sw1tched Отговорено Февруари 19, 2005 Отговорено Февруари 19, 2005 (Редактирано) След като ги изслушах и сравних свиренето на DeathZone с моето 'свирене' мога чистосърдечно да кажа, че моите неща са по-скоро гавра с музиката Редактирано Февруари 19, 2005 от sw1tched Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 19, 2005 Автор Отговорено Февруари 19, 2005 Човече , не е вярно тва , не се подценявай , чух записите ти ..... аз съм фен на здрава музика , начи съм фен и на твоята , а колкото до записите ми , те са едно аматьорско бичене и съм далеч от нивото на истински музикант , тва е ..... евсе пак тоя факт не ми пречи да пиша в тоя форум де )))) Успех и имаш лично съобщение ))) Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Февруари 19, 2005 Отговорено Февруари 19, 2005 След като ги изслушах и сравних свиренето на DeathZone с моето 'свирене' мога чистосърдечно да кажа, че моите неща са по-скоро гавра с музиката Епа я ти го казах тва,че не струваш преди доста време... Ама на концертите хората се скапаха да се кефят, така че не сме толква зле Цитирай
sw1tched Отговорено Февруари 19, 2005 Отговорено Февруари 19, 2005 След като ги изслушах и сравних свиренето на DeathZone с моето 'свирене' мога чистосърдечно да кажа, че моите неща са по-скоро гавра с музиката Епа я ти го казах тва,че не струваш преди доста време... Ама на концертите хората се скапаха да се кефят, така че не сме толква зле Ми отговора е очевиден...кефили са се на баса ..харе стига Оф, че ще има секири :killyou: Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Февруари 19, 2005 Отговорено Февруари 19, 2005 След като ги изслушах и сравних свиренето на DeathZone с моето 'свирене' мога чистосърдечно да кажа, че моите неща са по-скоро гавра с музиката Епа я ти го казах тва,че не струваш преди доста време... Ама на концертите хората се скапаха да се кефят, така че не сме толква зле Ми отговора е очевиден...кефили са се на баса ..харе стига Оф, че ще има секири :killyou: Хохохо прав си Аре да викнеме DeathZone за гост китарист на следващия ни концерт, а? Цитирай
sw1tched Отговорено Февруари 19, 2005 Отговорено Февруари 19, 2005 Той ако е гост китарист аз кво ше правя там освен да пия някоя бира за негово здраве преди да си тегля куршума Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 19, 2005 Автор Отговорено Февруари 19, 2005 Абе бичите си достатъчно яко ...... няма да допринеса с кой знае какво ... така сте си екстра ........ Цитирай
Recommended Posts