peshoy2k Отговорено Юли 17, 2005 Отговорено Юли 17, 2005 може би клока да идва от адата, ся ше видя дали ше стане :think: явно клока се ебава Цитирай
goal Отговорено Юли 17, 2005 Отговорено Юли 17, 2005 ами нещо се омазват траковете. Външни инструменти на 3 трака и после виждам зор докато ги напасна, а и трите се записват с различно закъснение, някои с предварение, абе пълна каша , писна ми. Се си викам абе що нещо не мога да запиша една китара като хората , а то компа се ебава. Какъв може да е проблема :think: проблема е самото nuendo (а и cubase-а). при мен стават абсолютно същите мизерии. казват, че в 3-ката ги били fix-нали ... Цитирай
peshoy2k Отговорено Юли 17, 2005 Отговорено Юли 17, 2005 ами нещо се омазват траковете. Външни инструменти на 3 трака и после виждам зор докато ги напасна, а и трите се записват с различно закъснение, някои с предварение, абе пълна каша , писна ми. Се си викам абе що нещо не мога да запиша една китара като хората , а то компа се ебава. Какъв може да е проблема :think: проблема е самото nuendo (а и cubase-а). при мен стават абсолютно същите мизерии. казват, че в 3-ката ги били fix-нали ... фикснали дръжки Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 17, 2005 Автор Отговорено Юли 17, 2005 problem s plugin compensationa.... ei sq iamh problem i otkrih che e ot bfd... gore ima edin buton dokato zapsivasj go puskaj Цитирай
Giggles Отговорено Юли 18, 2005 Отговорено Юли 18, 2005 Уау!!! Сериозни проблеми Качи си Harmony assistant Цитирай
peshoy2k Отговорено Юли 18, 2005 Отговорено Юли 18, 2005 problem s plugin compensationa....ei sq iamh problem i otkrih che e ot bfd... gore ima edin buton dokato zapsivasj go puskaj Братле, уж го пускам, абе ше форматирам кат мога и ше разчистя плявата па ше видим, мерси. пп Тоя хармъни асистант кво прави, по заглавието не ми звучи особено близко до това, което ме интересеува Цитирай
adXok Отговорено Юли 18, 2005 Отговорено Юли 18, 2005 Стига бе! Аз не купувам аудио-софтуер! Заплатата не мога да я скътам дори за полу-китара от 400$!!! Ама ако ми дават 3000$ (както е нормално според мен към настоящия момент), първото нещо което ще си купя са легални копя на: Cubase SX3, Reason 3, WaveLab и т.н. знаете ги... Такива ми ти работи! Естествено едва ли тази ми откровеност ще я сметнат за "смекчаващо вината обстоятелство". Цитирай
Joys Отговорено Юли 18, 2005 Отговорено Юли 18, 2005 (Редактирано) http://forum.muzikant.org/index.php?showto...indpost&p=29163 Освен сериен номер има и хардуерна тапа. Ползвай 2.2.0.35 Имам и доста плъгини. Събирал съм от тук от там. Ако те интересува P. M. Редактирано Юли 18, 2005 от Joys Цитирай
BlueZone Отговорено Юли 19, 2005 Отговорено Юли 19, 2005 За кюбейс 3 можеш да ползваш и донгъла на нуендото - разпознава си го , макар че по-добре направо си сложи нуендо 3 - доста по-напред е с материала Цитирай
adXok Отговорено Юли 19, 2005 Отговорено Юли 19, 2005 Ами дайте да видим някой видео-клип от това Нуендо де. Щото ако е само за аудио, не виждам за какво ви Нуендото!? :read: Цитирай
peshoy2k Отговорено Юли 20, 2005 Отговорено Юли 20, 2005 (Редактирано) ееее, колко било хубаво да нямаш разминавания, родих се, но не и на нуендо 3, но ще поръчкам още да видя какво може да се направи пп едно миди не можех да запиша, нещо се омазва яко 3-йката. Пускам клик и записвам, явно или ми е системата или N3-то се ебава Редактирано Юли 20, 2005 от peshoy2k Цитирай
mila_kara Отговорено Юли 20, 2005 Отговорено Юли 20, 2005 Уау!!! Сериозни проблеми Качи си Harmony assistant Радвам се да срещна още един почитател на Harmony Assistant! :hello: Цитирай
mila_kara Отговорено Юли 20, 2005 Отговорено Юли 20, 2005 Успешно се сдобих с Cubase SX 3.02, както и с Nuendo 3. Отново изказвам благодарност на всички, които се отзоваха. Все още, не мога да усетя разликата между двете програми, защото ползвам най-вече Cubase. Работя предимно с външни миди файлове. Оттам идват и проблемите, с които се сблъсквам. Реших тези със смяната на пресетите, но по никакъв начин не мога да се преборя с volume-то, което въпреки новите стойности, които задавам, връща изходните такива. За да избегна това, изтрих за всеки трак от List editor main volume, задавам ново volume, като маркирам бутона R на съответния трак, както и на VST-инструмента, към който е свързан. Докато се просвирва файла всичко следва зададените настройки, но при повторно пускане връща старите. Е, някои тракове са по-послушни, но има такива, които не се подчиняват, най-вече ударните. И още нещо! Работя с VST с GM 2 стандарт. Защо се налага да зареждам пресетите, а това не става автоматично, както мисля че е редно? Ако някой има опит в обработката на импортвани миди файлове и е срещал подобен проблем, нека даде малко указания! Благодаря предварително! :hello: Цитирай
Recommended Posts