Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

...въпроса е към тези които ползват C4, реших да го закупя от Almar, както и Халион 3 и Хиперсоник 2. Обача за Хипер-а ми казаха че вече го няма...а тва е проблем....май....защото кракнатия не бачка с C4..Или се лъжа ?...bobalan или SG навъртат ли се наоколо ?...те може би знаят. А иначе в ebay никой не го продава хипера:)

Отговорено

Не съм пробвал.

Имам и Кубейс 4 и Хелиън.

А за Хипера защо не пробваш новия модул дето е вграден в Кубейс 4 с саундите от Мотив...има добри саунди в общи линии...

Отговорено
Не съм пробвал.

А за Хипера защо не пробваш новия модул дето е вграден в Кубейс 4 с саундите от Мотив...има добри саунди в общи линии...

...oooo ...на първо четене може това да е алтернатива.....обаче....хипер-а е уникал;ен за бързи аранжименти, предвид всички автоматизации, контролери и rewire....не мога да го заменя....ще пробвам second hand...макар че в ebay немаааа.....

Отговорено
Не съм пробвал.

мерси :-)

Отговорено

Снощи намерих работещ Cubase 4 Studio и то портабъл!!! Да ми е честит! :oops:

П.П. Жалко, че нямам Уин машина, където да си играя с него... :wallbash:

Отговорено

Та въпроса ми е следният.Може ли по някакъв начин да се свири през клавиатура.Нямам в момента миди,скоро и това ама за момента няма бобец .Четох за някви виртуални клавиатури с които ушким ставало но след един ден блъскане така и не успях да ги подкарам.

Отговорено

Бе то става, ама нямаш никаква динамика и е малко юзлесс. Освен това май имаше проблеми с "акордите", ако мога да го кажа така. В смисъл 2-3 копчета едновременно. Преди бая години бях тествал някакви прогита...

Отговорено

Еми дам динамиката отива на кино,но за сега просто нямам как да си купя готина миди клавиатурка .Освен да се опитам с Сонар да си правя някви барабани и бас да се кефя там докато се оборудвам с нещо по така.Не се занимавам професионално с музика и парите са ми проблем че и китара нова искам да си купя че тъз Ямаха за нищо не става.Пак ще е нещо евтино ама поне да има Флоид Роус.Оня ден с старото дърво се пробвах да опъна висок тон за Тендер Сърендер на Вай и останах без струни.А пък съм му фен и все гледам нещо негово да подхвана и науча и без готина китара просто не става най-малкото заради умрялото тремоло.Пък и един приятел си купи Джаксънче и ми хареса много.

Отговорено

Тъй и тъй си го почнал с офф-а :

тъз Ямаха за нищо не става.
Като си купиш джаксъна с флойда друга песен ще запееш :lol:

с старото дърво се пробвах да опъна висок тон за Тендер Сърендер на Вай и останах без струни
(Basic Mistakes - ON) Ами то пък с джаксъна като "опънеш" "висок тон" ще останеш без настройка , така че все тая ...

А По темата : С клавиатура нищо не става за жалост . В нуендо особено нямаш никакви шансове . А с виртуалните клавиатури трябва да зададеш Send All Keystrokes или подобна функция (в зависимост от хоста) и тогава Би трябвало да стане .

Отговорено

Абе някой може ли да ми каже какво точно е това:

http://www.steinberg.net/1591_1.html

Или по-точно - какво му е орязано спрямо стандартната версия? :greenangel:

Питам, защото искам да мина в отбора на хората с легален софт :) , а тази версия е 133 евро в Томан, които бих ги дал. Заслужава ли си и върши ли работа?

Отговорено

Хмм пробвах го аз тоз Джаксън на приятелчето и двете заключвания държат.Аз нея гледам че е евтиния вариант инак си знам аз Ибанеца му е майката ама иска 2 кисии с боб да изтърся в магазина.Едно нещо не ми хареса само в нея грифа е малко тлъстичък и не е по мойте пръсти ,или поне на мен така ми се стори защото все пак толкова време на Ямаха с 22 позиции.А инък съм се научил на разни хитринки ако ти изпускат струните мазни ги то4но там дето минават през магарето или в по готин модел китарка заклиючването с графит от молив.Моята не се разтройва хем съм направил тремолото да дига с 1 тон нагоре като съм отпуснал пружините.

Отговорено

Мерси, ами значи може да ми свърши работа :girl_witch:

А това:

External FX no no yes

External Instruments no no yes

Нали не значи, че не мога да ползвам VST плъгини/инструменти освен вградените?

Отговорено

Привет на всички!

Дръпнах си cubase sx (май беше версия 1.01)

засега нямам съзможност за по новата версия но ще се постарая..както и да е

Не мога да накарам звука да "излиза"

Освен това искам да питам

откъде мога да си дърпам звуци за програмата, има library със *DRM файлове, но не мога да ги заредя в програмата

Дръпнах си Yoke и vanilin MIDI keyboard

за да мога да свиря със клавиатурата

и ще се мъча да ги настройвам...

МОже ли някой да ми даде отговори на въпросите или да трия софта ??

Мерси предварително! :girl_witch:

Отговорено

Ами предполагам, че става въпрос за външни за компютъра ефекти и инструмети - т.е. примерно рак процесори, хардуерни синтезатори и т.н., но може и да греша.