eXile Отговорено Февруари 26, 2007 Share Отговорено Февруари 26, 2007 Стара тема на нов глас - калъф за синт ми трябва и се чудя откъде какво... 76 клавишно е парчето - 1.22х30х10 санта. Предложиха ми в IGS в Пловдив да поръчат и казаха, че вървят от 50 лв. нагоре, като за такъв с дунапрен ще идат към 90... Малко множко ми се струва, ама знам ли? 90 лв. много идват, а искам да има някаква защита от рода на дунапрем, че има разни стърчащи потенциометри и джойстици, които хич не се чупят трудно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
boxiciklin Отговорено Февруари 28, 2007 Share Отговорено Февруари 28, 2007 Ако си от София звънни ми на 0885 984 442 да видиме ква му е драмата на твоя куфар Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
boxiciklin Отговорено Февруари 28, 2007 Share Отговорено Февруари 28, 2007 Ако си от София звънни ми на 0885 984 442 да видиме ква му е драмата на твоя куфар Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stanimir Kolev Отговорено Април 4, 2007 Share Отговорено Април 4, 2007 абе проблема и при мен е, че си търся куфарче за микрофона. купих си sennfeiser, но го дават без куфарче.А оригиналното са си го направили универсално - за 100 неща. на мен ми трябва само за микрофона и майката.Дори и размери мога да кажа - 27 на 40см. каде, колко ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Април 4, 2007 Share Отговорено Април 4, 2007 Стара тема на нов глас - калъф за синт ми трябва и се чудя откъде какво...76 клавишно е парчето - 1.22х30х10 санта. Предложиха ми в IGS в Пловдив да поръчат и казаха, че вървят от 50 лв. нагоре, като за такъв с дунапрен ще идат към 90... Малко множко ми се струва, ама знам ли? 90 лв. много идват, а искам да има някаква защита от рода на дунапрем, че има разни стърчащи потенциометри и джойстици, които хич не се чупят трудно. Не искам да ти променя мнението но аз лично имам доста негативно отношение към IGS-а. Уж фирма уж незнам си какво, обаждах им се през 2 дена за една 19" кутия която трябваше да ми направят и уж щяла да стане за 1 седмица то минаха 3 МЕСЕЦА!!! Междо другото се опитаха да ми пробутат една ужасно направена такава 19" кутя. Абе пълна скръб. Имам чувството, че работят на принципа "час по трудово 10Б клас". Аз ти предлгам да си нарисуваш на 1 лист размерите и формата на синтезатора и да го дадеш на Румен (по-горе бях дал телефон) Друга опция е да идеш в ямаха магазина. Те нали уж са 1 магазин със софийския динакорд.. Те може да измислят нещо.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Azazel174 Отговорено Ноември 16, 2008 Share Отговорено Ноември 16, 2008 Амииии.....Здравейте хора, не знам дали съм за тук, но ми трябва калъф за нещо далеч от музикален инструмент.Става дума за лък.Та въпросът ми е дали някой би могъл да направи нещо здраво и удобно.Гарантиращо сигурността на лъка.Примерно бих могла да обясня и да нахвърлям какво , що годе трябва да представлява и да има. Благодаря предварително! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Michael Atanasov Отговорено Юли 1, 2009 Share Отговорено Юли 1, 2009 кажете ми някакъв хубав електронен магазин от който мога да си купя аксесоари за китари и най-вече,това което на мен ми трябва сега е един калъф за акустична китара.Моля пишете!Благодаря! Поздрави, Мишо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
spineless Отговорено Юли 1, 2009 Share Отговорено Юли 1, 2009 кажете ми някакъв хубав електронен магазин от който мога да си купя аксесоари за китари и най-вече,това което на мен ми трябва сега е един калъф за акустична китара.Моля пишете!Благодаря! Поздрави, Мишо Ако си в София, в Музикална Къща Камертон има : http://www.camerton999.com/index.php?c=KAL...ist&Link=40 София (пк 1504), ул "Русалка" 3 (до Музикалната Академия) Тел: 946 1725, 946 1726 и 0878 557446 e-mail: camerton99@abv.bg Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Michael Atanasov Отговорено Юли 1, 2009 Share Отговорено Юли 1, 2009 кажете ми някакъв хубав електронен магазин от който мога да си купя аксесоари за китари и най-вече,това което на мен ми трябва сега е един калъф за акустична китара.Моля пишете!Благодаря! Поздрави, Мишо Ако си в София, в Музикална Къща Камертон има : http://www.camerton999.com/index.php?c=KAL...ist&Link=40 София (пк 1504), ул "Русалка" 3 (до Музикалната Академия) Тел: 946 1725, 946 1726 и 0878 557446 e-mail: camerton99@abv.bg От Габрово съм!Но все пак благодаря! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vihro Отговорено Юли 6, 2009 Share Отговорено Юли 6, 2009 (Редактирано) Ако си от София звънни ми на 0885 984 442 да видиме ква му е драмата на твоя куфар Ей,тъкмо викам да похваля моя човек и той взел,че сам се включил в темата Кейса за барабанчето ми е супер,даже ми се въртят едни еретични мисли да ти донеса мек калъф за хардуера /правен от Милен/ и да видим какво може да измислим за да го подсилим или да направим направо твърд.Като се прибера в София ще се чуем Иначе и на Милен /Spont/ са много добри меките калъфи,които всъщност не изглеждат много меки Касата ми пада от метър и нещо в буса и естествено нищо и няма,даже не се беше разстроила. За "Azazel174",телефона на човека,който ще ти свърши работа е няколко реда по-нагоре Редактирано Юли 6, 2009 от vihro Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fearofthedarc Отговорено Юли 7, 2009 Share Отговорено Юли 7, 2009 За кейсове азсъм дожолен много от работата на Ники,който изпълнява всяка прищявка на клиента,а качеството е перфектно ето линка на сайта му там има тел. http://www.smartcases.org/ 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
a_panov Отговорено Юли 12, 2011 Share Отговорено Юли 12, 2011 За кейсове азсъм дожолен много от работата на Ники,който изпълнява всяка прищявка на клиента,а качеството е перфектно ето линка на сайта му там има тел. http://www.smartcases.org/ Освен http://www.smartcases.org/ и http://www.pro-technica.com/read.php?cCat=56 има ли в София някой който прави куфари за китари? Трябват ми два куфара. Питам защото темата е отпреди 5-6 години! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Георги Тотев Отговорено Юли 13, 2011 Share Отговорено Юли 13, 2011 ^ Милен, ул. "Траянова врата" 7, мога да ти дам телефон на лични ако се интересуваш. И аз скоро време трябва да го посетя да направи едно кейсче за Talman-a. Поздрави! Герги Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts