cvetinkoo Публикувано Януари 2, 2015 Публикувано Януари 2, 2015 Имам китара и моля, ако може да ми кажете нещо повече за марката и модела.Марката е Fenix от Young Chang.Има и сериен номер,който не намирам в интернет и който нямам право да публикувам.Моля ,ако някои знае повече за тези китари да ми пише!!! Цитирай
G.Varbanov Отговорено Януари 2, 2015 Отговорено Януари 2, 2015 (Редактирано) Кажи кой те заплаши за серийния номер. Да започнем с това. Някоя снимка ако направиш също няма да навреди. Редактирано Януари 2, 2015 от G.Varbanov Цитирай
cvetinkoo Отговорено Януари 2, 2015 Автор Отговорено Януари 2, 2015 При правилата на форума прочетох че е ,забранено да се дават серийните номера.Номера е E703739.Аз съм нова в форума и търсих да кача снимка ,но нямаше такава опция.Ако ми покажете как,ще кача и снимки . Цитирай
Heartman Отговорено Януари 2, 2015 Отговорено Януари 2, 2015 Дай малко повече инфо,тука няма гадатели! Страт ли е или друга форма,модел нещо?Какво те интересува? Намерих това за страт.Пише си всички спецификации. Цитирай
sardaesox Отговорено Януари 2, 2015 Отговорено Януари 2, 2015 Yavor is back! Happy new 2015! 3 Цитирай
cvetinkoo Отговорено Януари 2, 2015 Автор Отговорено Януари 2, 2015 Вие сериозно ли ... ????Какво имаш предвид??? Цитирай
sbondokov Отговорено Януари 3, 2015 Отговорено Януари 3, 2015 Понякога се чудя дали тоя Явор е реална личност, или е събирателен образ за всички, които ви задават дразнещи въпроси. 1 Цитирай
ciriljhonson Отговорено Януари 3, 2015 Отговорено Януари 3, 2015 Young Chang е работил като лютиер за Fender Japan или по-точно Squier (в мрежата още като Korean Squiers), когато той напуска, започва производството на свои китари, често използвайки оригинален хардуер на Fender. Fenix са сравнително евтини китари (200-500 лв.), но феновете на марката твърдят, че качеството е далеч над средното. Според предоставеният от теб сериен номер китарата ти е произведена през периода 1987-88 год. Fenix Young Chang имат фен група във Фейсбук (цък), там вероятно ще намериш повече отговори на въпросите си. 3 Цитирай
Fats Отговорено Януари 3, 2015 Отговорено Януари 3, 2015 http://en.wikipedia.org/wiki/Young_Chang Тук е казано всичко за фирмата. Имам тяхно копие на Fender Jazz Bass, произведено през 1988 или 1999 г. Днешните образци на Squier, даже по-скъпите модели са далече от качеството на този инструмент. Цитирай
Recommended Posts