ultramega Публикувано Декември 24, 2014 Публикувано Декември 24, 2014 Май взе да ни омръзва само фънки , блузи и други подобни тракчета , да пробваме с нещо друго :Моето соло е вътре в трака (от 1:50 до 2:10) Заобиколете го ако ви пречи .Парчето е в G мажор цялото. (или Е минор ако ви е по удобно)Темата е специален поздрав за synchu ! 2 Цитирай
synchu Отговорено Декември 29, 2014 Отговорено Декември 29, 2014 Благодаря за поздрава Тва много завършено парче както се казва, не знам къде можем да се вместим, ама ще го мислим нещо в локрийска насока. Цитирай
ultramega Отговорено Декември 30, 2014 Автор Отговорено Декември 30, 2014 Така е, парче си беше замислено . Но си помислих , че може да се пили отгоре ... 2-3 акорда са . Не е типичния guitar backing track , но пък може да се експериментира Цитирай
Hillbilly Отговорено Декември 30, 2014 Отговорено Декември 30, 2014 то това е некъв метъл по скоро или от хамериканските пънк с които озвучават разни романтични комедии- кво да свириш отгоре,на мен не ми дойде идея,не ,че не съм тъп,но с остатъчния мозък сканирам какво бих издрънчал по дадена тема и влизам,значи е труден джем,щото не е идеята да пилиме спортно поне според мен. Цитирай
ultramega Отговорено Декември 30, 2014 Автор Отговорено Декември 30, 2014 И аз не казвам да съм умен , ама всичките блуз пинизи ще минат отгоре без проблем, според мен... нищо спортно няма. Цитирай
Recommended Posts