Surveyor5 Публикувано Декември 19, 2014 Публикувано Декември 19, 2014 Прегледах във форума и не открих подобна тема и отговор на въпросите си та затова реших да пусна нова тема за това. Някой дали може да ми помогне да се сдобия с "Начална школа за гайда на Тодор Прашанов"? От 2-3 месеца я търся и никъде я няма. От София съм и обиколих всички книжарници била изчерпана, няма в наличност и т.н. ходих и на площад Славейков но и там резултат беше увенчан с неуспех Ако някой може да ми предаде такава школа ще се радвам да я взема дори на двойна цена, за което и ще съм благодарен. И се сещам за още един вариант ако я има сканирана или под някаква друга форма да се продава. Предварително благодаря на всички добри хора, които ще помогнат да си реша този малък проблем. Цитирай
Es KarNET Отговорено Декември 22, 2014 Отговорено Декември 22, 2014 Имам я,но ме мързи да ти я сканирам. Цитирай
Babyface Bob Отговорено Декември 23, 2014 Отговорено Декември 23, 2014 ^ Ако си от София, дай да я сканирам за моя сметка. Ще си платя за услугата ти, ако трябва. После мога да я предоставя на всеки заинтересован, безплатно. Българската гайда трябва да се развива и предава. 1 Цитирай
Es KarNET Отговорено Декември 23, 2014 Отговорено Декември 23, 2014 Не съм от София.Иска време,а това ще е догодина.Весели празници! Цитирай
Surveyor5 Отговорено Декември 29, 2014 Автор Отговорено Декември 29, 2014 И аз мога да я сканирам не ми е проблем, но и аз съм от София. Дори ако някой има и по стари издания на читави школи за гайда плащам си дори и отгоре стига да ми помогне някой да се сдобия с тази ценна за мен книга. Благодаря предварително. Весели Празници Цитирай
Surveyor5 Отговорено Декември 30, 2014 Автор Отговорено Декември 30, 2014 Намерих я в нет-а и я свалих. Вече я имам. Можете да си я свалите но за съжаление не ми позволяват до копирам линк-а към файла. Прерових навсякъде и на едно място ми даде да я сваля. файла е PDF и е малко над 10 MB. Цитирай
Surveyor5 Отговорено Януари 20, 2015 Автор Отговорено Януари 20, 2015 Колеги намерих доста от школите за Кавал и за Гайда ето и линка където ги намерих www.vassilaprilov.org в раздела библиотека музика. Късмет 1 Цитирай
Babyface Bob Отговорено Март 12, 2015 Отговорено Март 12, 2015 Много добре, колега. Благодаря! Цитирай
Babyface Bob Отговорено Март 17, 2015 Отговорено Март 17, 2015 Прекарах само 40 минути с школата на Тодор Прашанов, а вече зная за музиката изобщо повече откогато и да било. Много балансиран учебник, който прави чудесен основен преглед на елементарна теория на музиката, с много подходящи упражнения, вкл. за други видове инструменти. В петък съм и на първи урок в Art masters band. Толкова се вълнувам, че не ми пука, че в речника ми влезе словосъчетанието "овча лой" :). Ще пиша коментари за школата на бенда. Засега мога да кажа, че таксата е 60 лв./месец - 4 или 5 урока месечни, по 60 минути, вкл. солфеж. 1 Цитирай
VeselinM Отговорено Октомври 1, 2015 Отговорено Октомври 1, 2015 Наистина много добра книжка и много добре са обяснени основните правила в музиката. Благодаря, че сте споделили информацията за нея! Ето директен линк към книжката: http://www.vassilaprilov.org/attachments/article/174/Ръководство_за_свирене_на_гайда_Т.Прашанов.pdf 1 Цитирай
Василл Отговорено Юни 8, 2016 Отговорено Юни 8, 2016 Прекарах само 40 минути с школата на Тодор Прашанов, а вече зная за музиката изобщо повече откогато и да било. Много балансиран учебник, който прави чудесен основен преглед на елементарна теория на музиката, с много подходящи упражнения, вкл. за други видове инструменти. В петък съм и на първи урок в Art masters band. Толкова се вълнувам, че не ми пука, че в речника ми влезе словосъчетанието "овча лой" :). Ще пиша коментари за школата на бенда. Засега мога да кажа, че таксата е 60 лв./месец - 4 или 5 урока месечни, по 60 минути, вкл. солфеж. Как вървят нещата с гайдата колега? Цитирай
Recommended Posts