Jump to content
Българският форум за музиканти

Surveyor5

новаци
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Guitar

Surveyor5's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Колеги намерих доста от школите за Кавал и за Гайда ето и линка където ги намерих www.vassilaprilov.org в раздела библиотека музика. Късмет
  2. Напълно подкрепям мнението на L.K. и ако звука т се струва силен може да си вземеш от металните сурдинки така наречените хотелски аз вечерно време свиря с такава и в съседната стая не се чува нищо т.е. препоръчвам я като най-тиха а и както са те посъветвали и други просто намали динамиката
  3. Аз сам се учих да свиря на хармоника като гледах доста клипове в нета, дори бендинга от там го научих просто тогава бях изровил всичко на български и английски а то е много наистина. В музикалния магазин "Камертон" в София до музикалната акдемия преди два дни гледах доста добри книги за хармоника, имаше и начални школи но са само на английски език. имаше и около 5-6 броя други интересни книги (партитури) за хармоника като блус, рок и др. аз от там си взех едни партитури на известни песни но за хармоника. Успех в начинанието. хармониката е доста приятен инструмент.
  4. Намерих я в нет-а и я свалих. Вече я имам. Можете да си я свалите но за съжаление не ми позволяват до копирам линк-а към файла. Прерових навсякъде и на едно място ми даде да я сваля. файла е PDF и е малко над 10 MB.
  5. И аз мога да я сканирам не ми е проблем, но и аз съм от София. Дори ако някой има и по стари издания на читави школи за гайда плащам си дори и отгоре стига да ми помогне някой да се сдобия с тази ценна за мен книга. Благодаря предварително. Весели Празници
  6. Прегледах във форума и не открих подобна тема и отговор на въпросите си та затова реших да пусна нова тема за това. Някой дали може да ми помогне да се сдобия с "Начална школа за гайда на Тодор Прашанов"? От 2-3 месеца я търся и никъде я няма. От София съм и обиколих всички книжарници била изчерпана, няма в наличност и т.н. ходих и на площад Славейков но и там резултат беше увенчан с неуспех Ако някой може да ми предаде такава школа ще се радвам да я взема дори на двойна цена, за което и ще съм благодарен. И се сещам за още един вариант ако я има сканирана или под някаква друга форма да се продава. Предварително благодаря на всички добри хора, които ще помогнат да си реша този малък проблем.
  7. Аз също ще съм благодарен ако някой ми прдаде начална школа за гайда на Прашанов, търся я от няколко месеца но е изчерпана и няма от къде да я намеря. Ако някой може да я сканира или нещо подобно ще си платя само да мога да се сдобия с тази за мен ценна придобивка. Благодаря предварително.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.