Никлаус Отговорено Юни 26, 2015 Share Отговорено Юни 26, 2015 На така зададен въпрос, как очакваш да ти се отговори? Примерно с да или не !!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Demiurg Отговорено Юни 26, 2015 Share Отговорено Юни 26, 2015 Я кажете ще направя ли грешка ако си купя бас китара без адаптери ?????? - "НЕ" - ако знаеш какво искаш, сигурен си в дървото и изпълнението на конкретния инструмент, знаеш какви адаптери искаш да му сложиш (цена и звук) и можеш да предвидиш с голяма достоверност какъв звук ще получиш на финала. - "ДА" - ако не си сигурен в някоя от горните подточки ! 4 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Юли 7, 2015 Share Отговорено Юли 7, 2015 Със сигурност няма да направиш грешка ако намалиш малко удивителните и въпросителните!!!!! :> Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
keri_gilbert1 Отговорено Юли 27, 2015 Share Отговорено Юли 27, 2015 Ето тук има инфо подходящо за начинаещи http://forum.muzikan...dha-iudhae-aan/ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
keri_gilbert1 Отговорено Юли 28, 2015 Share Отговорено Юли 28, 2015 Обърни внимание и на инструментите втора употреба и там има добри предложения! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
evernas Отговорено Юли 30, 2015 Share Отговорено Юли 30, 2015 На така зададен въпрос, как очакваш да ти се отговори? Примерно с да или не !!! Не съм врачка ,ама мисля че отговора е или да или не . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
evernas Отговорено Юли 30, 2015 Share Отговорено Юли 30, 2015 До ОП(ер), ka64abezgue .Приятелю,какъвто и бас да си купиш,втора ръка или нов,все си "набутан" - къде по-малко,къде повече.Ето ти и моя съвет с леки разяснения без да накланям везните.Вземеш ли втора ръка бас го взимаш в какъвто вид и състояние е - т.е. колкото са износени праговете - толкова,колкото е драскан,лашкан и т.н. - толкова,а нека не забравяме и една малка подробност наречена тръс-род .Горял съм и ти го казвам от опит - "майстори" на сет-ъпа в БГ и не само, дал господ .Така че,понеже си писал,че си начинаещ,ако взимаш втора ръка си извикай някой,който е наясно да го огледа и тогава "ръси" паричките.Другата страна на медала е чисто нов бас ,там нещата стоят в светлина,която на мен лично - говоря за себе си,ми се нрави повече.Отваряш каталога на Томан,избираш си тоягата,доставят ти я и я тестваш,ако в рамките на две седмици не си доволен от това което си поръчал и т.н. имаш право да я върнеш.Връщането е за тяхна сметка ,което теб те устройва - т.е. не се бъркаш в твоя джоб.Хората са си го написали прегледно и четливо в сайта си,а аз си чакам бирата от тебе някой ден . P.S. Томан имат и така наречения blowouts раздел.Погледни и там. Хубав ден на всички. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ka64abezgue Отговорено Октомври 25, 2015 Автор Share Отговорено Октомври 25, 2015 Хе хе прочетох те ,въпреки че имам бас от почти година Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ka64abezgue Отговорено Ноември 13, 2015 Автор Share Отговорено Ноември 13, 2015 Здравейте, можете ли да ме упътите до секцията на сайта където се предлагат уроци по бас Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dzwer Отговорено Ноември 14, 2015 Share Отговорено Ноември 14, 2015 http://forum.muzikant.org/forum/5-%D0%BD%D0%BE%D1%82%D0%B8-%D0%B8-%D1%83%D1%87%D0%B5%D0%B1%D0%BD%D0%B8-%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D0%B8/ И в продавалника съм виждал обяви. Виж и в РокСкуул: http://rockschool.bg/2010/12/%D0%B1%D0%B0%D1%81-%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B0/ Готиното при тях е, че организират концерти с техни ученици. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts