Parni_Valjak Отговорено Ноември 18, 2014 Отговорено Ноември 18, 2014 Много мантри, много специалисти... Как пък един не подходи аналитично, с ясни аргументи. Този рекъл, друг казал, ама разбира ли му главата , няма значение. Да добавя ли и това, че твърде много "bias" има в препоръките? Знам, че и да говоря, и да обяснявам,и да показвам, все ще е тая. Но, няма лошо да се изокам и аз, така, де, ще е в унисон с общия хор. Марченко, свържи се с bluelemon, един прекраен самодеец, който си направи сам едно скромно озвучително тяло, което промени представите на доста хора. Без повече обяснения, просто иди и чуй ! Сравни и после взимай решение. Цитирай
musicman Отговорено Ноември 18, 2014 Отговорено Ноември 18, 2014 ^^^ Извинявай, ама ние сме разбирачи. Никой уважаващ себе си разбирач няма да седне сега да ти се обосновава. Както и никой уважаващ себе си разбирач, не уважава никой друг разбирач. За това се получава леко объркване в темата. 1 Цитирай
Slacoth Отговорено Ноември 18, 2014 Отговорено Ноември 18, 2014 Ей, големи хора сте! Престанете да се държите всички, като ощипани девици. Винаги, когато съм допускал същата грешка после ме е било яд. Цитирай
Gregg Отговорено Ноември 18, 2014 Отговорено Ноември 18, 2014 Front loaded кабинетите на Diezel имат значително по-стегнати ниски, което ми беше нагледно демонстрирано - кабинет до кабинет с една и съща глава. Идеята ми беше да имам максимално стегнати ниски със 7 и 8 струнни китари. Това обаче не означава, че е по-добър за един соло китарист, който търси добри среди и високи. В случая Diezel-a въобще не го предлагах като вариант, понеже не се търсят тези качества. Както винаги "по-добър" е много относителна величина според ситуацията. Мисля, че правилно си налучкал проблема, особено в последното изречение. 2 Цитирай
Mar4enko Отговорено Ноември 18, 2014 Автор Отговорено Ноември 18, 2014 Спокойно , хора ! ---->>> Нека да --- >>> Поздрав !!! http://www.youtube.com/watch?v=dNZIBR3Ead8 1 Цитирай
Recommended Posts