thurston Публикувано Ноември 16, 2014 Публикувано Ноември 16, 2014 Здравейте, не съм писал във форума от може би 5 години, но открих нещо, което ме забавлява от едни известно време, и е свързано с изработка на музикални инструменти. Накратко: търсейки random клипове и статии/ревюта за SG кит-комплектите от thomann се натъкнах на видео на този шведски младеж Tom Victor Chiiron, който в серия клипове показва как сглобява, боядисва и т.н. една от въпросните китари. Направиха ми впечатление няколко неща: 1) В тези клипове младежа изглежда си няма много идея какво прави, маже смело и смахнато и не му дреме и 2) Младежа е свеж пънкар и има творчески подход към правенето на видеоклипчета. Внимание: звука на тези! клипове е тих, докато музиката, която използва е доста силен, на първото парче почти паднах от стола. Предупредил съм! Изгледах как си го сглобява това SG и си направих списък наум какво НЕ бива да правя, ако сглобявам подобен кит! Но погледнах и другите му клипове в youtube и останах доста приятно изненадан. Според мен има доста интересни неща в китарите, които прави (в доста приятно оборудвана работилница), а и клиповете са с чувство за хумор. Дотук изгледах няколко от проектите на момчето и пускам линковете и вие да погледнете: Изработка на P/J бас китара Изработка на Jazzmaster копие Изработка на кейс за бас Изработка на тип "plank" китара Целият канал в youtube Надявам се да ви е интересно. 1 Цитирай
Recommended Posts