dontwarrior Отговорено Ноември 6, 2014 Share Отговорено Ноември 6, 2014 има всякакви https://www.youtube.com/watch?v=Ielxe6wjLLE Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sint Отговорено Ноември 7, 2014 Автор Share Отговорено Ноември 7, 2014 И в крайна сметка се оказва че обикновените хора без кой знае каква компютърна грамотност няма какво да ползват по назад в темите има захваната една за доразвиването на Джузисаунда но до там Вижте колко малко изисква тази програма защото прави нещо конкретно нещо от което имаш нужда без излишни работи Донаправи ли се ще бъде от полза на много хора, който немогат да отделят пари за що годе свестен аранжор Силно се надявам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
roi Отговорено Ноември 7, 2014 Share Отговорено Ноември 7, 2014 Програмата на Джузи си е развита от самото начало, и категорично не е за начинаещи, при него не може да се използват звуци от самия лаптоп или компа който върти програмата, а се изисква да се черпят звуци от външен звуков модул или някой уоркстейшън с генерал миди звуци. докато при останалите програми които са за уиндоус, могат да ползват направо звуците на вградения в уиндоус microsoft gs wavetable synth, или подобен виртуален саунд модул, което елиминира нуждата от външен модул. между програмите които ти изброих има доста елементарни и лесни за ползване, ккоито не изискват кой знае какви познания, но щом и те те затрудняват, по добре си вземи някой евтин хардуерен аранжор, макар че той няма да има и една четвърт от възможностите на софтуерните такива, Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
asan79onbashi Отговорено Януари 18, 2015 Share Отговорено Януари 18, 2015 Е да, съгласен съм, тези диджеи, дето се определят като музиканти и едва ли не "свирят" - това е същото. Макар че диджеите понякога поне пускат качествена музика, макар и на запис. Докато кръчмарите и това не правят... То човек и не отива по тия места да слуша музика, а да яде, пие, да прави свалки и т.н. Което не значи, че някой трябва да му надува главата с някаква "йоника", с извинение. По-добре музика на запис. Това е доста интересна тема. Хубаво но и записи да пуснеш и те идат пак със аранжор. Ако вземем за пример планета фолк те със жев ритъм ли работят? Всеки модерен оркестър или музикална формация разполагат със поне един супер модерен клавир.Модерния слушател е погълнат буквално от синтетичния звук. Ако умишлено се заема да намеря песен без синтезатор ,незнам дали ще намеря нещо и от кое време ще е. Аз също харесвам акустичните инструменти но не ми пречи аранжора като фон.В последно време клавира(аранжора),открадна хляба на доста музиканти,но не мисля ,че тои е виновен.Виновни са времената и неино величество икономията.Вднешно време се копуват коли с обем и икономичен мотор,нали така?А и кой сега ти гледа какво се свири и с какво в тия кризистни времена.Не се палете много приятели с музика или без всички ще умрем някой ден,затова по-добре да се повеселим докато можем Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CyberGene Отговорено Януари 18, 2015 Share Отговорено Януари 18, 2015 Аз за "пример" Планета Фолк не бих взел От там идва разликата и затова няма смисъл да влизаме в спорове. Всеки с вкуса си. Поздрави 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts