preIbanez Отговорено Юни 17, 2006 Отговорено Юни 17, 2006 Не може да се прави саунд с всичко.Все пак педалчета от Берингер е по-добрият вариант от v-amp,поне са копнали Boss педалите и ги дават по-тънко.И при всички положения имат повече звук от в-ампа. ...вече почвам да се повтарям и да ставам сам на себе си досаден...но все пак...избрал съм си V-amp2 не защото ме кефи много изкуственяшкия му звук а заради удобството при мъкнене на далечни разстояния...в случая става въпрос за компромис със звученето за сметка на удобството при пренасяне...за свипрене на живо...иначе много ясно че няма да записвам с тая чудесия...но съм твърдо убеден че с малк оповечко зор :wall: след като ми докарат китарата ще съумея да сътворя приличен звук с машинката...а убеждението ми се дължи на факта че на живо с ушите си съм чувал как хора вадят зверски звук благодарение на Zoom 505... Цитирай
benedict Отговорено Юни 18, 2006 Отговорено Юни 18, 2006 Много ми е интересно с кой алгоритъм на 505 се докарва зверски звук. Цитирай
benedict Отговорено Юни 18, 2006 Отговорено Юни 18, 2006 И ако може да споменеш- кои точно китаристи и от кои банди? Щото съм ходил по лайфове и наистина ми е интересно как звучат,бих могъл да си спомня... Цитирай
benedict Отговорено Юни 18, 2006 Отговорено Юни 18, 2006 (Редактирано) http://www.cmusicforum.com/dimitar/Mitko.mp3 Това кой точно Tech21 е ?Sans Amp GT2,DOUBLE DRIVE, XXL,някакъв амп ли е...? Редактирано Юни 18, 2006 от benedict Цитирай
TONY Отговорено Юни 18, 2006 Отговорено Юни 18, 2006 бЕНЕДИКт -чети по внимателно- Митко си е написал - теч 21 -три АС отдолу - където всики си поиши по нещо -нещо като подпис -Митко си е описал гиъра Цитирай
preIbanez Отговорено Юни 18, 2006 Отговорено Юни 18, 2006 (Редактирано) Много ми е интересно с кой алгоритъм на 505 се докарва зверски звук. ...аз ако знаех как точно става номера щях да свиря с Zoom 505...а иначе ако не се лъжа с този ефект свирят Христо от Entrallment , Deimoz от The Revenge Project и Милан от Sacramental Blood...аз лично не го харесвам... Редактирано Юни 18, 2006 от preIbanez Цитирай
wessy Отговорено Юни 18, 2006 Отговорено Юни 18, 2006 Дейфа от Ривендж докарва як звук, само че той свири предимно чисти партии и разни модулирани сола(модулациите в албума им са 505-2 доколкото помня). Блендата му за ритъм е А1 (заводската) на процесора и може би си решил, че звучи добре, защото на ритъм партиите Стафа обикновенно е по-усилен. Китаристът на Хиподил излезе в шоуто на слави с 505-2 преди 1-2 години. Да кажем че на моменти тоя процесор излъгва положението. Цитирай
preIbanez Отговорено Юни 18, 2006 Отговорено Юни 18, 2006 (Редактирано) ...възможно е...обаче the revenge project са невероятни на концерт...и наи важото е че излъгва или не системата явно работи...като се видим следващия път специално ще го разпитам как е записбал албума...също и Милан... Редактирано Юни 18, 2006 от preIbanez Цитирай
benedict Отговорено Юни 18, 2006 Отговорено Юни 18, 2006 Тва го очаквах.Аз съм свирил с Ривендж и случайно съм ги записвал Но не с 505.Просто мерси като пробвахме с 505.Деймос има китара с ненормално силни адаптери и използва тоя мажещ ефект на А1.На лайф звучи, той Дейва свири яко,само тоз лайв да не го чуеш на запис.Жужене и мазане в несвяст. Цитирай
benedict Отговорено Юни 18, 2006 Отговорено Юни 18, 2006 (Редактирано) Дейва скоро лампите пак ще го зоват Редактирано Юни 18, 2006 от benedict Цитирай
benedict Отговорено Юни 18, 2006 Отговорено Юни 18, 2006 Ентралмънт изкараха много як саунд на албума.Ако е писан с 505- Цитирай
preIbanez Отговорено Юни 18, 2006 Отговорено Юни 18, 2006 ...между другото записа е станал страхотен...доста професионално е пипнат...след малко мисля да си го пусна за пореден път...така и така пак се подхвана любимата ми тема...та да се допитам и до твоето мнение benedict...какво би препоръчал лично ти за пъуващи музиканти...условието е да не е нито прекалено тежко...нито прекалено обемно...с цел да се носи безпроблемно в комплект с китарта на неограничено дълги разстояния... Цитирай
benedict Отговорено Юни 18, 2006 Отговорено Юни 18, 2006 Записа го има мастериран в по-динамичен вариант,което е кофти,но няма да ровя тази изчерпана тема.Просто метая да ъредя Ревендж да свирят с лампи на някой лайв.Сигурен съм,че ще има положителна разлика. Ами преносимо все си мисля ,че може да е Tubeman II,Tube Factor на Hughes & Kettner,Sans Аmp GT2,Digitech RP12,RP20,RP21,2120,новите Digitech педалчета...има варианти. Цитирай
preIbanez Отговорено Юни 18, 2006 Отговорено Юни 18, 2006 ...аз пък си мечтая да бъда на този лайф и да се счупя от куфеене...дано да стане в най-скоро време...за мен това е може би най-добрата българска група...дано скоро се обзаведат с подобаваща на ранга им техника... Цитирай
Recommended Posts