OperationIvy Отговорено Февруари 8, 2006 Отговорено Февруари 8, 2006 Matt Freeman и естествено Flea Цитирай
Zlatyio Отговорено Февруари 9, 2006 Отговорено Февруари 9, 2006 ФатМайк е олсоурън нищо повече :green: Цитирай
TONY Отговорено Февруари 11, 2006 Отговорено Февруари 11, 2006 Billy Sheehan - той е и рок и джаз фурияСтив Харис - най добрия в метъла( не забравям Демайо,Бъртън и новия мексиканец от Металика- Трухильо) Лес Клейпъл - най нестандартен На Ред Хот Чили Пепър басиста - той я направи тая банди това което е за фънк - Марк Кинг и Ейбрахам Лабориел Стю Хам - може би най версатилния басист в света - не случайно Стариани и Вай го ползват Джако - тъ бест фретлес не знам защо не съм написал Geezer Butler но без него Black Sabbath не ги виждам пък и ДеМайо се е научил покрай него Цитирай
Pinky Отговорено Февруари 11, 2006 Отговорено Февруари 11, 2006 не знам защо не съм написал Geezer Butlerно без него Black Sabbath не ги виждам пък и ДеМайо се е научил покрай него Buttler пределено кърти мивки и сваля плочки. Не съм особен фен на Сабат, но го уважавам много. Също, бих казал Глег Лейк (в една друга тема обяснявам кой е). За Flea от RHCP споделям също. Цитирай
wintermoon Отговорено Февруари 23, 2006 Отговорено Февруари 23, 2006 Glen Benton Tom Angelripper Цитирай
Twisted_By_Design Отговорено Февруари 23, 2006 Отговорено Февруари 23, 2006 1 matt freeman 2 fat mike Цитирай
Kelly Отговорено Февруари 24, 2006 Отговорено Февруари 24, 2006 Абе кфо толкова му има на фатМайк ве Освен че е дебел Сигурно всеки един в тойа форум е по-добър от него :think: я по-добре чуй Axiom на Рансид и после се изказвай няма смисъл да се спори,всеки да си хареса квото си иска. Иначе и на мен Fat Mike ми е сред любимите басисти.....макар че китаристите ги разбирам повече също ме кефят басовете на RАТМ(само дето не се сещам как се казва басиста им) Цитирай
fLiSk Отговорено Февруари 24, 2006 Отговорено Февруари 24, 2006 Y Tim K Това му е едно от кодвите имена и си е имал различно за всеки албум на RATM. Иначе се казва Тим Къмърфорд и наистина е една брутална машина. Цитирай
MDFk Отговорено Февруари 24, 2006 Отговорено Февруари 24, 2006 ....За "вайб" на песента. Да верно си е. По тоя параграф и басиста на Стейнд - нищо особено технично, но саунд мелачка...като друса паркета и плъховете под него в Сол#... Цитирай
SLAYER Отговорено Февруари 25, 2006 Отговорено Февруари 25, 2006 Frank Bello-Anthrax велик други думи нямам за него Цитирай
tu154 Отговорено Ноември 6, 2006 Отговорено Ноември 6, 2006 ПОЗВОЛЕТЕ МИ ТОГАВА ДА "РАЗВИЯ" ТЕМАТА: КОЙТО ЖЕЛАЕ НЕКА НАЗОВЕ СВОЯ/ИТЕ/ BASS ИДОЛ/И/! НА МЕН ЛИЧНО МИ Е ТРУДНО ДА ПОСОЧА САМО 1. 1-ИН ОТ МНОГОТО ВЕЛИКИ ЗА МЕН ОБАЧЕ СЪС СИГУРНОСТ Е HNOP... РАЗБИРА СЕ ИМАМ ПОНЕ ОЩЕ 10: JP M2 JPATITUCCI DDiPIAZZA MPORCARO BTRUHILLO MMENDOZA PRESTIA DHOLLAND MKING JASMUNDSSON WLEE ...И ТАК ДАЛЕ Цитирай
drummer_93 Отговорено Ноември 6, 2006 Отговорено Ноември 6, 2006 Макар,че не съм басист,според мен John Myung и Billy Sheehan са върха Цитирай
cone Отговорено Ноември 6, 2006 Отговорено Ноември 6, 2006 За съжаление не съм слушал много басисти, но както се вижда от подписа ми моя най-любим басист е Jaco Pastorius. Веднага мога да добавя и няколко от любимите ми рок-басисти: 1. John Paul Jones (който си пада малко и пианист) 2. Geezer Butler 3. Noel Redding 4. Duff McKagan Цитирай
Свилен Бас Отговорено Ноември 7, 2006 Отговорено Ноември 7, 2006 Е тоя : и те тоа: :killyou: :killyou: :killyou: :killyou: Цитирай
kolega Отговорено Ноември 7, 2006 Отговорено Ноември 7, 2006 Еми ето този вдясно на картинката... Е, разбира се и Chuck, но той не е басист Цитирай
Recommended Posts