Jump to content
Българският форум за музиканти

OperationIvy

новаци
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Bass

Contact Methods

  • Website URL
    http://soundcloud.com/mirch
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Sofia
  • Interests
    Skateboarding, bass, music production, business

OperationIvy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Знаех само тва за белия стратокастер, мерси за инфото... се пак Джими е пич, но за съжаление спада във втората ми категория. Но кой знае, може би нямаше да стане такава легенда и да бъде толкова гениален без да друса
  2. 3 варианта: Ако си гъзе с парички чупиш от чистата простотия Ако си пиян може и да е от чиста и съсем човешка неадекватност... пак тъпичко де Ако си позиорче рокстар и продаваш албуми (publicity stunt)
  3. OperationIvy

    Slap Bass

    Ами пичое, ше можете ли да ъплоуднете тоя .pdf някъде, щото скоро почнах да се пробвам да слапя и ми е любопитно кво пише в тая книшка
  4. Хаха аз пък съм прайл друг фокус, държа перото с палец и пак си слапвам и тапвам, после го вадя и си го използвам, после пак... абе яки са такиа експериментчета
  5. OperationIvy

    Fieldy - Korn

    Лол, 1во - живеем в БГ, тука за да си набавиш сичките гъзарий на Филди примерно тряа да си леко заможен (лекичко). Ако някой от тоя форум ше свири на Уудсток... ми честито =) Ако съм те засегнал с тва че нарекох Филди аматиор, ми слушал съм и КоЯп, просто ми омръзнаха... Освен тва свиря от достатъчно време, макар че имам тон неща още да уча
  6. Хаха, що ли мислиме доста еднакво
  7. OperationIvy

    Fieldy - Korn

    Абе тоя Филди е некав аматиор бе, за кфо са ви 1000 ефекта, свиренето му е маиката. "Ауууу с какво свири Филди ае да го копираме бла бла"
  8. Тука няма да гласувам, щото си зависи от парчето според мен, някак си 50:50 ми е перо или пръсти. П.п и аз го мъча слапа ама не е леко ...
  9. Абе да са височко е по оферта
  10. Стар струнник като моя =) Та на4и при мене слу4ая е стуните са ми висо4ко и магнитите (или как там им се викаше на тия) са също вдигнати. Дрън4ене има само когато искам, а ина4е тоя режим не щади пръстите... Вади звук слънце с пръсти, а с перце пак kicks ass. А, баса е homemade и като му напраа по яки снимки 6е се изфукам с него :guitar:
  11. http://www.harmony-central.com/Bass/Articles/Hanging_Ten/ Аз лично не свиря с 3 пръста, но тва може и да ти помогне... изрових го от тоя форум де, ама забрайх ве4е от къде то4но.
  12. OperationIvy

    Клиф Бъртън

    Въпреки че напоследък освен PUNK и SKA друго не ми звучи в главата, 1 време именно с Metallica се научих да свиря на басс... Респект!!! Моля, придържайте се към правилата на форума и пишете на кирилица!
  13. Та за техниките - Практически почнах с перце, щот бях пълен инвалид в пръстите, но от както се научих ги използвам по често. Сичко си зависи от парчето де. Важното е че с времето се усъваршенствах в 1 кретения - да блъскам по струните с палец , което първоначално си беше просто шум, но го научих и вади мн добър звук. препоръчително да се прави по към струнника, че хем да се целят по лесно отделите струни, хем да не звучи изпърдяло. Мене загрявката ми е сядам, пускам нещо добро и го свиря. 100% тва е предпочитаната загрявка = (Suzy is a headbanger,her mother is a geek, do it one more time for me Ooo-ooo-whee! Ooo-ooo-whee!) Моля, придържайте се към правилата на форума и пишете на кирилица!
  14. Имам си един доста домашарски басс: тялото homemade от явор, ernieball струни (n1), и некъв швеицарски гриф (!!), дето баща ми го е сглобил преди 15 години, свирил е в група с него. Тия дни вече го използвам главно аз, живот и здраве да събера пари за ErnieBall басчето дет така съм му метнал око, обаче колкото и да съм сравнявал самоделния бас кърти яко!!! Моля, придържайте се към правилата на форума и пишете на кирилица!
  15. OperationIvy

    Любими басисти

    Matt Freeman и естествено Flea
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.