MusicDivision Публикувано Октомври 3, 2014 Публикувано Октомври 3, 2014 От няколко месеца работихме в тази насока, защото не е тайна, че искаме да предлагаме само качествени неща, по възможност произведени е Европа. Кремона в Music Division вече е факт и сме наистина доволни от високото качество, което тези инструменти предлагат. Далеч в миналото остават компромисните изделия на соца и сега тази чудесна марка произвежда модели, в които са съчетани традиция и най-качествени материали и дървесини като махагон, орех, смърч, кедър, кокоболо и бубинга. Китарите на Кремона са особено търсени в страни като Франция, Германия и САЩ, където са популярни със страхотната си изработка и звук. 7 Цитирай
musicman Отговорено Октомври 3, 2014 Отговорено Октомври 3, 2014 Ей на това съм хвърлил око аз: http://youtu.be/l51SIrmjgFE 2 Цитирай
synchu Отговорено Октомври 3, 2014 Отговорено Октомври 3, 2014 Чудесно. И аз с удоволствие бих наминал. Цитирай
Recommended Posts