Jump to content
Българският форум за музиканти

Идея за студиен проект/група/


Recommended Posts

Здрасти на всички.Аз съм художник но парарелно с това от 20 год. свиря на бас и китара. В последно време и на " компа " . дойде ми идея за едно проектче - от студиен тип . Отворено такова та който има желание да се включи .В началото мислех да е само за хора с художествено обраэование но вече не съм чак толкова категоричен .Та ако има желаещи пък и не е лошо да са и можещи обадете ми се . Ето едно малко инструменталче като за начало от мен - http://media.putfile.com/Art-in-action .Естествено че художественото образувание ще бъде добре дошло - все пак оригиналната ми идея беше такава . адрес - на скайпа де -Zanev1970 . Това е .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Брях...тва звучи мноо яко бе :(

 

Аз съм навитак да участвам в този проект...макар и да не съм голям художник :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За жалост или не не съм Спарто . Казвам се Цветомир - партизанско име Цеко и съм от Русе . А сега трябва да уточня някой неща . За да може въобше да стане факт този проект са необходими определани условия ( според мене де . 1.Трябва да се навият необходимия брой хора а имено - поне 1 нийбордист . поне 1 китарист . аз съм басист и да речем че проблема бас отпада . ако се появи желаещ барабанист то той трябва да има възможност да си запише барабаните си или здрави нерви да ги реди на компа използвайки друм фром хел да речем . ако се появи певец добре дошло но нещо не съм оптимист по въпроса явно певците са кът в БГ . Всичко това не означава че ще е проблем ако има повече от 1 човек на пост . Йес направиха 1991 год. як албум и бяха цала сюрия така че това не би трябвало да е проблем . Всички евентуални участници трябва да имат поне малка представа от работа с музикални програми и необходимото домащно оборудване за да могат да записват сами партиите си . Като за начало аз мога да захраня проекта с необходимото количевство идеи до момента в които се стигне до естествената симбиоза - сложна дума а - между членовете на проекта и всеки да започне да влага своя дял в композирането и аранжиментите . Стилистично мисля че е най - подходях стил който се върти около прог рока . Това е най-отвореният според мене тип музика в който може да се вкарват еламенти от много други стилистики - от джаз фънк и фюжън елементи до най-тежкия хеви метал . Не се наемам аз да определям нивото на участниците това всеки сам трябва да си прецени . Може да използвате като някакъв ориентир парчето което съм пуснал без това да ви звучи надуто . Просто това съм аз като ниво и бих желал да работя с хора поне на моето ниво а ако се появят и хора много по добри - супер . Това е в общи линии . Дано не съм ви отегчил . За контакти изполвайте скайпа и дано имате микрофонче че ми писна да се правя на машинописка . адреса е Zanev1970 . С другарски поздрав Цеко ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето ви и две парчета в работен вариант - http://media.putfile.com/Volltage и http://media.putfile.com/Genesis-39 . Само моля за снизходително отношение към вокалните ми умения - просто аз не съм певец но мисля че е добре да се знае за какво иде реч . Пея на шотлански щото парчетата са без текст . Предварително благадаря за вашето снизхождение . Цеко

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Привет колега,

 

чудя се само за какво са ти други хора ...нещата са много добри...и се справяш и сам чудесно :headbang:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

навит съм за тая история!свиря китара от доста години(професионално),ама нещо взе да ми писва от пътища и кръчми,та може да се включа.в скайпа съм

de4o1966

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пишман барабанист и по съвместителство пишман уеб дизайнер (не е художник, но достатъчно близо, надявам се) би желал да се включи. Има къде да се записва, а и желанието е налице. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Живо здраво . Първо не знам дали се справям добре сам но знам че човек сам е за никъде . едно от най хубавите неща на рок музиката е че се прави с хора и купончето си е налице освен всичко друго . Тъй и тъй тая работа не я правим за пари та поне да е весело . Второ както споменах по горе в началото идеята ми беше за група от хора с художествено образувание но вече не е така . Проекта е отворен за всички . Трето написал съм скайп адрес така че обаждайте се защото координацията е важно нещо понякога . знам че началото ще е трудно но какво да се прави . Това е засега . Цеко.. :):blink:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цеко,

ти или си гений или си подставен човек във форума... колкото и второто да ми се струва невероятно.

 

Аз сам дори и след 10 години (щото май си с толкоз по-голям от мен), не бих могъл да звуча така сигурно... :lol:

Спокойно някои музиканти тук с по мнайсе дипломи могат да ги турят за подпалки, предвид твоите неща.

Ама айде да не създавам конфликти.

 

Как ги прайш тия неща ве!?

С кво записваш. хИнструменти, хАпаратура, хаСофтуер, хаСтудио ли, що ли!?

Ебаси, направо ме отчайваш, не че съм тръгнал "да си меря бубата" с теб точно.

Тука става много интересно във форума с твоята поява.

 

Та споделяй, щото човеко парчетата ти са на СВЕТОВНО НИВО и за стила и за звука, абе... казвай как и с какво ги правиш толкоз добри като звук!

 

:D:happy:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хахахахаха....човека глей кво яко парче е направил САМ, и ще си дава хляба ей така....наистина е мноо яко.Поздравления!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.