zanev 70 Публикувано Ноември 4, 2006 Публикувано Ноември 4, 2006 Здрасти на всички.Аз съм художник но парарелно с това от 20 год. свиря на бас и китара. В последно време и на " компа " . дойде ми идея за едно проектче - от студиен тип . Отворено такова та който има желание да се включи .В началото мислех да е само за хора с художествено обраэование но вече не съм чак толкова категоричен .Та ако има желаещи пък и не е лошо да са и можещи обадете ми се . Ето едно малко инструменталче като за начало от мен - http://media.putfile.com/Art-in-action .Естествено че художественото образувание ще бъде добре дошло - все пак оригиналната ми идея беше такава . адрес - на скайпа де -Zanev1970 . Това е . Цитирай
peshoy2k Отговорено Ноември 4, 2006 Отговорено Ноември 4, 2006 Спарто, ти ли си това ако греша се извинявам предварително Цитирай
BlueZone Отговорено Ноември 4, 2006 Отговорено Ноември 4, 2006 Брях...тва звучи мноо яко бе Аз съм навитак да участвам в този проект...макар и да не съм голям художник Цитирай
zanev 70 Отговорено Ноември 5, 2006 Автор Отговорено Ноември 5, 2006 За жалост или не не съм Спарто . Казвам се Цветомир - партизанско име Цеко и съм от Русе . А сега трябва да уточня някой неща . За да може въобше да стане факт този проект са необходими определани условия ( според мене де . 1.Трябва да се навият необходимия брой хора а имено - поне 1 нийбордист . поне 1 китарист . аз съм басист и да речем че проблема бас отпада . ако се появи желаещ барабанист то той трябва да има възможност да си запише барабаните си или здрави нерви да ги реди на компа използвайки друм фром хел да речем . ако се появи певец добре дошло но нещо не съм оптимист по въпроса явно певците са кът в БГ . Всичко това не означава че ще е проблем ако има повече от 1 човек на пост . Йес направиха 1991 год. як албум и бяха цала сюрия така че това не би трябвало да е проблем . Всички евентуални участници трябва да имат поне малка представа от работа с музикални програми и необходимото домащно оборудване за да могат да записват сами партиите си . Като за начало аз мога да захраня проекта с необходимото количевство идеи до момента в които се стигне до естествената симбиоза - сложна дума а - между членовете на проекта и всеки да започне да влага своя дял в композирането и аранжиментите . Стилистично мисля че е най - подходях стил който се върти около прог рока . Това е най-отвореният според мене тип музика в който може да се вкарват еламенти от много други стилистики - от джаз фънк и фюжън елементи до най-тежкия хеви метал . Не се наемам аз да определям нивото на участниците това всеки сам трябва да си прецени . Може да използвате като някакъв ориентир парчето което съм пуснал без това да ви звучи надуто . Просто това съм аз като ниво и бих желал да работя с хора поне на моето ниво а ако се появят и хора много по добри - супер . Това е в общи линии . Дано не съм ви отегчил . За контакти изполвайте скайпа и дано имате микрофонче че ми писна да се правя на машинописка . адреса е Zanev1970 . С другарски поздрав Цеко ... Цитирай
zanev 70 Отговорено Ноември 5, 2006 Автор Отговорено Ноември 5, 2006 Ето ви и две парчета в работен вариант - http://media.putfile.com/Volltage и http://media.putfile.com/Genesis-39 . Само моля за снизходително отношение към вокалните ми умения - просто аз не съм певец но мисля че е добре да се знае за какво иде реч . Пея на шотлански щото парчетата са без текст . Предварително благадаря за вашето снизхождение . Цеко Цитирай
alexthegreat Отговорено Ноември 6, 2006 Отговорено Ноември 6, 2006 Привет колега, чудя се само за какво са ти други хора ...нещата са много добри...и се справяш и сам чудесно Цитирай
de4o Отговорено Ноември 6, 2006 Отговорено Ноември 6, 2006 навит съм за тая история!свиря китара от доста години(професионално),ама нещо взе да ми писва от пътища и кръчми,та може да се включа.в скайпа съм de4o1966 Цитирай
Telerig Отговорено Ноември 6, 2006 Отговорено Ноември 6, 2006 Много ми хареса първото парче - супер яка идея - второто не ми се отваря нещо.... :think: Цитирай
YtseJam Отговорено Ноември 6, 2006 Отговорено Ноември 6, 2006 Пишман барабанист и по съвместителство пишман уеб дизайнер (не е художник, но достатъчно близо, надявам се) би желал да се включи. Има къде да се записва, а и желанието е налице. Цитирай
EX-FLAMES Отговорено Ноември 6, 2006 Отговорено Ноември 6, 2006 В момента,май се заражда една истинска Бълагарска супергрупа Дано всичко е ОК за напред!!!! Цитирай
Yiwigi Отговорено Ноември 6, 2006 Отговорено Ноември 6, 2006 Песничките звучат страхотно...Успех с начинанието Цитирай
zanev 70 Отговорено Ноември 6, 2006 Автор Отговорено Ноември 6, 2006 Живо здраво . Първо не знам дали се справям добре сам но знам че човек сам е за никъде . едно от най хубавите неща на рок музиката е че се прави с хора и купончето си е налице освен всичко друго . Тъй и тъй тая работа не я правим за пари та поне да е весело . Второ както споменах по горе в началото идеята ми беше за група от хора с художествено образувание но вече не е така . Проекта е отворен за всички . Трето написал съм скайп адрес така че обаждайте се защото координацията е важно нещо понякога . знам че началото ще е трудно но какво да се прави . Това е засега . Цеко.. Цитирай
adXok Отговорено Ноември 8, 2006 Отговорено Ноември 8, 2006 Цеко, ти или си гений или си подставен човек във форума... колкото и второто да ми се струва невероятно. Аз сам дори и след 10 години (щото май си с толкоз по-голям от мен), не бих могъл да звуча така сигурно... Спокойно някои музиканти тук с по мнайсе дипломи могат да ги турят за подпалки, предвид твоите неща. Ама айде да не създавам конфликти. Как ги прайш тия неща ве!? С кво записваш. хИнструменти, хАпаратура, хаСофтуер, хаСтудио ли, що ли!? Ебаси, направо ме отчайваш, не че съм тръгнал "да си меря бубата" с теб точно. Тука става много интересно във форума с твоята поява. Та споделяй, щото човеко парчетата ти са на СВЕТОВНО НИВО и за стила и за звука, абе... казвай как и с какво ги правиш толкоз добри като звук! Цитирай
mupcku Отговорено Ноември 8, 2006 Отговорено Ноември 8, 2006 хахахахаха....човека глей кво яко парче е направил САМ, и ще си дава хляба ей така....наистина е мноо яко.Поздравления! Цитирай
synchu Отговорено Ноември 8, 2006 Отговорено Ноември 8, 2006 И на мен много ми харесаха всички парчета Цитирай
Recommended Posts