Baby Thomas Отговорено Септември 25, 2014 Отговорено Септември 25, 2014 Относно варианта "чекмедже" + 7200 диск - трябва да се прецени реално има ли нужда от малко по-високата скорост и необходимостта ѝ оправдава ли носенето на по-голямо и тежко устройство + отделно захрахване. Аз лично имам голям (3.5") външен диск за бекъпи и от първата седмица на закупуването съжалявам, че си купих такъв. От USB устройствата само WD вътре са с дискове WD, всички други слагат нещо чуждо. Не че има някаква гаранция за нещо, но аз лично бих си взел у-во на WD, поне е ясно какво е самото HDD. Цитирай
monynikolov Отговорено Септември 25, 2014 Автор Отговорено Септември 25, 2014 (Редактирано) Много полезна информация ми давате момчета. Baby Thomas, много се гордея че имам такъв ерудиран в много музикални и технически отношения съгражданин и колега!!! Много поздрави на бандата !!!! Редактирано Септември 25, 2014 от monynikolov 1 Цитирай
Recommended Posts