adXok Публикувано Ноември 2, 2006 Публикувано Ноември 2, 2006 От една касетка, дето бях записвал с ел. Кремонка и Zoom-че сапунерка, качих оная врчер парчето по-долу. От касетофона записах китарните семпли, а барабните ги сложих отгоре после за ритъм да има на 120 увм. темпо. Стана ве! Парчето съм го прайл през 2000-та, ама сега ша го напрайм с нови инструменти и ефект-процесор. Ша запишем и клипче... гледам мода станала някаква. Ама ша е в края на месеца сигурно. Първите два такта с барабините са за ташак! За жалост превключвателя на адаптерите беше кофти и в края беше прекъснал та заглъхвам! Ето файлчето. Аз свиря китарите, баса (китара в октава) и "барабаните"... съм ги редил. ....................Lentata-solo.................. Цитирай
adXok Отговорено Ноември 3, 2006 Автор Отговорено Ноември 3, 2006 Сложих го и в gmail.com акаунта на форума. www.gmail.com Щото може би не се вижда от повечето потребители тук. Имам още такива парчета дето съм записвал с кремонка преди 6 години, ама при положение че сега всеки записва с комп, моите "усмивки от старите ленти" са си бая ретро. Надявам се поне да ви харесват. Ша изровя и други, ама е по-добре да изчакам да ги запиша с Ибанеца и Диджитека и кубето. И бас истински ша има! И клавир Ямахичка. Само барабаните ша ги реда, както обикновено... естествено ша им обърна подобаващо внимание. Не е истина колко бързо стават записите с живи инструменти, в сравнение с реденето с мишката :wall: Очаквайте включване в скоро време. ('а дано!) Цитирай
kolio_k Отговорено Ноември 3, 2006 Отговорено Ноември 3, 2006 Яко е има готина атмосфера и донякъде ми напомня на Запа Цитирай
adXok Отговорено Ноември 6, 2006 Автор Отговорено Ноември 6, 2006 (Редактирано) Само двама човека във фен листата... като за начало е добре. Надявам се като дойде Ибанеца и Диджитека тоз път да ме приемете по' на сериозно За протокола: това е само солото на парчето иначе почва почти като балада Оказва се, че сега проблема с касетките е такъв, че не навсякъде съм свирил в точно темпо и стават яко разминавки от отделните части. Сега с компа ше ги презаписвам... то се е видяло. kolio_k spotlight_kid благодаря за поощряването (чак пък Запа ) иопйфгиой7 Редактирано Ноември 6, 2006 от adXok Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 6, 2006 Отговорено Ноември 6, 2006 (Редактирано) AdXok! И аз го чух! Кактво винаги уникално. Чакам Ибанеза и Ефект! 1:05 супер куул п.с Тоя дето е писал тва "Дианетика" Л. Рон Хъбард Да не е бил Дон Хуанист Питам теб щото е ся ми попадна инфо за Дианетиката. Случайно ако знаеш нещо :think: Да се образоваме Редактирано Ноември 6, 2006 от Black Bird Цитирай
adXok Отговорено Ноември 6, 2006 Автор Отговорено Ноември 6, 2006 На офф-ух-ах-темата Дианетика: Секти всякакви. Аз лично не се блазня от идеята да давам парите си на някой, за да ме приобщава към идеята си. Би трябвало да е обратното Иначе не знам каква връзка намираш с Дон Хуан, съответно Кастанеда. Аз си знам, че света не е САМО това което виждаме, чуваме и т.н.. Сциентологията ми беше интересна преди 5-6 години, но откакто разбрах, че тя си е обикновен пазарно-рекламен трик и че просто преобразува стари, стари, та чак брадясали знания, не ме впечатлява особено. Не че няма всевъзможни секти и движения. Хората гледат как да изкарат и те някой лев от запалени фенове. То и музикантите са така Гледат да ти вземат кинтите като се опитват да те впечатлят с идеите си, уменията си. Цитирай
Recommended Posts