Jigsaw Публикувано Октомври 18, 2004 Публикувано Октомври 18, 2004 Интересува ме дали някой знае колко ще ми излезе един 4 струнен фретлес и дали въобще някъде се продава такова животно Цитирай
Guest Отговорено Октомври 18, 2004 Отговорено Октомври 18, 2004 Е зависи какво търсиш- цените варират от примерно 300 лева до хиляди долари :wink: Ако търсиш нещо по-евтино, Stagg знам че произвеждат фретлеси. Те напоследък май са тоста популярни по тези земи, понеже са дори по-евтини от Squier и май са доста по-прилични от тях. В българия ги внасят,има ги навсякъде, но досега май не съм виждал фретлес; обаче не е никакъв проблем да ти внесат. Цитирай
Jigsaw Отговорено Октомври 18, 2004 Автор Отговорено Октомври 18, 2004 Търся нещо на нормална цена. Примерно 400 лева най-много (не, че ги имам в момента ама да питам ). А Stagg добри ли са? Аз съм пипал такова нещо, ама не можах да го усетя като хората, защото струните му бяха много стари пък и така на сухо без да е включен нищо не може да се разбере. Цитирай
pacman Отговорено Октомври 19, 2004 Отговорено Октомври 19, 2004 За Стаговете нямам лично мнение, но са ми казвали че били добри за цената си За съжаление няма как да ги пробвам понеже и аз съм левичар кат' никифена Иначе обикновените струват към 350 лв, така че би трябвало фретлеса да е по-евтин или поне на същата цена ?!! Доколкото знам частите ги произвеждат в индонезия и после ги сглобяват някъде в Европа, а самата фирма май беше белгийска. Не знам сигурно има и други горе-долу добри басове на такива цени, но със сигурност не и Squier Цитирай
Jigsaw Отговорено Октомври 20, 2004 Автор Отговорено Октомври 20, 2004 Аааа Squier-а е ужас благодаря ти за инфото! Цитирай
sw1tched Отговорено Октомври 22, 2004 Отговорено Октомври 22, 2004 За Стаговете нямам лично мнение, но са ми казвали че били добри за цената си За бас не знам но иначе и аз съм на мнение, че е така. Китарката ми е Stagg и съм доволен при положение че нова беше 270 лв ..каквото и да си говорям друго си е да отидеш в някое магазинче да ръгнеш кабела в някое бас кубе и сам да прецениш Цитирай
edgecrusher Отговорено Октомври 23, 2004 Отговорено Октомври 23, 2004 Интересува ме дали някой знае колко ще ми излезе един 4 струнен фретлес и дали въобще някъде се продава такова животно Точно днес се натъкнах на нещо такова! 4 стунен Washburn - second hand ,но е 199 паунда (около 560 лв.) Но басчето е супер и като изглед и звук.Ако бях по-бас настроен непременно щях да си го купя!Ама и аз съм един калпазанин...свиря на Ibanez и му вкарвам яко дисторшън.За фретлес се иска повече усет към инструмента,а аз "вари го , печи го" пак съм си китарист! Цитирай
Armaggideon Отговорено Октомври 23, 2004 Отговорено Октомври 23, 2004 Така е, китариста не е басист. А както беше казал един дърт шуменски барабанист, "Баса е хуя на музиката" Цитирай
Jigsaw Отговорено Октомври 24, 2004 Автор Отговорено Октомври 24, 2004 560лв. са си доста пари да ти кажа, поне за мен! Цитирай
edgecrusher Отговорено Октомври 24, 2004 Отговорено Октомври 24, 2004 Не да те отчайвам,ама за по-малко направо ми се струва нереално.Освен ако някой не реши да ти направи подарък. Между другото Stagg са много грозни и недодялани копия на други марки.Аз не бих се навил за такова,освен ако не ми се налага по финансови съображение.Но и в предвид минималната разлика в цената с един Скуайър или Айбанез...просто няма смисъл. Цитирай
Jigsaw Отговорено Октомври 25, 2004 Автор Отговорено Октомври 25, 2004 Squier po-dobyr li e ot Stagg? a edin ibanez fretless kolko 6te mi izleze. Az nali ti kazah 4e ne moga da dam pove4e ot 350 leva primerno Цитирай
pacman Отговорено Октомври 27, 2004 Отговорено Октомври 27, 2004 Добре де а мислил ли си за опцията да си вземеш бас на старо и да го де-фретнеш. При това положение имаш много по-голяма възможност за избор и можеш да намериш нещо добро на добра цена Цитирай
Jigsaw Отговорено Октомври 28, 2004 Автор Отговорено Октомври 28, 2004 Az imam defretted bass! Iskam istinski fretless, makar, 4e ideqta hi4 ne e lo6a Цитирай
assoass Отговорено Октомври 30, 2004 Отговорено Октомври 30, 2004 vij,4ove4e,az li4no sum probval da svirq na fretless Stagg v edin muzikalen magazin blizo do zala universiada(pri krasi) i eto kak precenih bassa: 1-mnogo udoben i lek 2-hubav dizain(ne otri4am ,4e e kradnat) 3-naistina zva6ta6t okoto,a za UHOTO... 4-mnogo slabi adapter4eta,naistina slabi 5-po4ti nikakva ataka,makar da ima nqkakva mekota i dylbo4ina na zvuka 6-nikakufff systain(t.e. ve4e po-slabite trepteniq na strunite ne gi lovqt adapterite) ne e nujno da priema6 tva kato nqkva ocenka,koqto e 100% vqrna,6toto vseki gleda na instrumenta po razli4en na4in i ima razli4ni o4akvaniq i predpo4etaniq,no 6te kaza i tva,4e nqkolko dena sled kato probvah bassa i si napravih ocenkata,vidqh v neta nekfo review i statiika za fretlessa,kudeto muj bil kupil na jena si takufff i ob6to vzeto harakterizira bassa taka,kakto i az... e,po jivo i zdravo! Цитирай
Recommended Posts