G.Varbanov Публикувано Септември 1, 2014 Публикувано Септември 1, 2014 (Редактирано) Arobas Music разработват Guitar Pro 7 и са отворени към предложения от фенове, за това как да подобрят продукта си. Ако нещо не ви е харесало в Guitar Pro 6, сега е момента да се опитате да им го кажете. https://www.facebook.com/arobas.music?fref=nf Редактирано Септември 1, 2014 от G.Varbanov Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 1, 2014 Отговорено Септември 1, 2014 Да си оправят бъговете в сегашната версия. Зарекъл съм се като го свършат това да си я купя. Не че ще забогатеят с мойте 100 лева, ама... При неизползване на RSE просвирването на тонове с вибрато е голям проблем - като свърши нотната трайност звука не се гаси, ами продължава докато стопираш плейбека; Като отвориш повече от един файл в повечето случаи отнема 3-4-5 мин., започва да лагва яко и някой път си крашва откровено. И за да копирам ноти/тактове/тракове от един файл в друг трябва да пускам и спирам файловете един по един; Да окултурят използването на ресурсите, имам чувството, че е писано на Java т'ва. 4 ядра и пълзи, не е нормално. В момента други не се сещам, като цяло е доста по-добре от 5-цата. 1 Цитирай
hand_of_doom Отговорено Септември 2, 2014 Отговорено Септември 2, 2014 Много трудно се краква шестицата - накрая се оказва 1 час ядове за нищо :D А иначе сериозно - работих известно време с 6 и се върнах обратно на 5. Някак си по-интуитивна ми е. Като най-сериозен кусур мога да отбележа сериозните затруднения при отваряне на файл от едната версия на другата. Можеха да помислят за някаква съвместимост (алчните к**еленца). Цитирай
Recommended Posts