olygofren Отговорено Ноември 3, 2006 Отговорено Ноември 3, 2006 Човека уцели някакъв момент, дето се натрупаха позапуснати теми. Най-добре модераторите да минат на уборка и считаме случая за приключен. Deal? Това с бутона може и да е оферта, ама може и да удави модераторите, плюс това е сравнително трудно за реализация. А за другото - всеки може да се сети поне за десетина образи, дето не се държат като хората. Ама пък ако ги изгонят, кой ще ни весели, ядосва, натъжава, уморява, вбесява и т.н.? Цитирай
stratocaster Отговорено Ноември 3, 2006 Отговорено Ноември 3, 2006 (Редактирано) А човека от ВИП листата хубаво да си помисли защо е там и дали с тези си думи заслужава да е там. добре, махни ме от ВИП листата - нито съм те карал насила, нито съм се молил да ме вкараш в нея. писна ми след всяко мое критично изказване да ми се натяква това - махни ме и толкоз. мир да има. явно никой не гледа, че човек се опитва да помогне където и както може - гледат се само лошите неща. обещавам да се въздържам от писане във форума занапред. дори и ако смятам, че мнението ми ще е полезно Редактирано Ноември 3, 2006 от stratocaster Цитирай
tpd Отговорено Ноември 4, 2006 Автор Отговорено Ноември 4, 2006 Слагането на бутон за сигнализация към модератор не е лесна работа. Търсих как се прави но не открих. Продължавам да търся! Съвет: говори с администратори на други форума, обменете опит. Предполагам, че ако знаят и са го реализирали ще ти обяснят как става. Един форум в който има такова нещо е. photo-forum.net Той има друга структура, но все пак говори с хората. Поздрави Цитирай
Mephistofel Отговорено Ноември 5, 2006 Отговорено Ноември 5, 2006 Кхъм-кхъм... Я се вземете в ръце и ходете да посвирите малко! Следващия,който продължи да си чеше езика в тази тема,без да казва нищо полезно и градивно,и особено ако се продължи с личните нападки - ще "почива" от този форум поне седмица! Цитирай
YtseJam Отговорено Ноември 5, 2006 Отговорено Ноември 5, 2006 (Редактирано) Слагането на бутон за сигнализация към модератор не е лесна работа. Търсих как се прави но не открих. Продължавам да търся! Admin CP -> System Settings - Security & Privacy -> Security (Troublesome Users) -> Disable 'Report this post to a moderator' link? -> No Редактирано Ноември 5, 2006 от YtseJam Цитирай
musicman Отговорено Ноември 6, 2006 Отговорено Ноември 6, 2006 Е вече няма с какво да се оправдавам - сложих такъв бутон. Дано да не ме подгонят модовете Викторе, мерси!!! Цитирай
olygofren Отговорено Ноември 6, 2006 Отговорено Ноември 6, 2006 Значи и аз съм се объркал и не е толкова трудно. Дано да сработи както се очаква. И всичко да стане цветя и рози. Цитирай
martist Отговорено Ноември 6, 2006 Отговорено Ноември 6, 2006 Е вече няма с какво да се оправдавам - сложих такъв бутон. Дано да не ме подгонят модовете Викторе, мерси!!! Супер.Брависимо за усилията. Цитирай
fluti Отговорено Ноември 6, 2006 Отговорено Ноември 6, 2006 Ашколсун! Ша са сетите... А за който злоупотребява с БУТОНА трябва да има някакво наказание или предупреждение. А ми се струва, че на модераторите по-скоро ще им се улесни работата, защото вече ще имат много помощници Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 6, 2006 Отговорено Ноември 6, 2006 Добре, веднага при натискане ли работи бутона, или отваря друга страница? Питам, за да не го натисна, и да пратя на някой мод рикуест. Цитирай
Mephistofel Отговорено Ноември 6, 2006 Отговорено Ноември 6, 2006 Отваря допълнителна страница. И към всички - правете разлика между това,което според вас е нарушаване на правилата на този форум и това,което на ВАС просто не ви харесва. Цитирай
eL_NinYo Отговорено Ноември 7, 2006 Отговорено Ноември 7, 2006 Аз като използвам бутона,след като напиша обяснение и натисна :педай доклада" ми излиза прозорец с грешка There appears to be an error with the Българският форум за музиканти database. и още други глупости,които не разбирам Цитирай
Katsko Отговорено Ноември 7, 2006 Отговорено Ноември 7, 2006 power to the people, а?не съм сигурен че е добра идея ма вие си знаете Цитирай
NeonGod Отговорено Ноември 18, 2006 Отговорено Ноември 18, 2006 абе хора аз кат можеби един от наи големите некадърници във този форум някои били ми пуснал малка светлина за този бутон,че незнам ама маи очите ме заболяха от дзверне 2 часа във монитора да видя за къв ботон става въпрос.ако мислите че няма смисъл ще ви разбера смисъл ако не ви се обяснява.мерси предварително.аре и със много здраве Цитирай
CorvusCorax Отговорено Ноември 18, 2006 Отговорено Ноември 18, 2006 Бутонът е този: Намира се горе вдясно до бутоните за цитат и редакция на мнение. Ма нещо не бачка все още като че ли. Цитирай
Recommended Posts