Jump to content
Българският форум за музиканти

Бугерката ми спря


mita4eto1977

Recommended Posts

Здравейте, преди 5 дни си купих от Динакорт глава  Bugera 333xl infinium и кабинет 412.Чаках ги с нетърпение доидоха и ги разтоварих в репетиционната, вчера имах време да ги разопаковам и да се приготвя да репетирам и навържа едно към друго.Досега не съм имал лампова глава и разбрах че е нужно 10-15 сек за да засвири.След час свирене изведнъж звука затихна и започна да мига лампата над стендбай ключа и на инфиниума мониторинга светнаха и четирите светодиода.Звъннах в Динакорд и казаха да им я пратя и днес им я пуснах по куриер.Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем или просто такъв ми е късмета?Не знам и колко време ще я правят и изобщо от яростта която ме обзе като спря и аз минах в сервизен режим и се ухилих.Някой ако има впечатления да сподели,иначе всички с които говорих в Динакорд бяха много любезни и отзивчиви.Но ако се наложи много да чакам въпросният ремонт какво ще правя идея си нямам.Ще напиша какво е развитието по въпроса!С Уважение Димитър Димитров!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предполагам всички са "шокирани", този модел е любим на пироманите по цял свят :)

В общи линии - звучат чудесно... докато спрат. Не случайно цената им е толкова достъпна, преди година и аз бях изкушен да пробвам, но се радвам че по-опитните в този форум ми наляха акъл и се спрях. Надявам се пичовете от Динакорд да ти помогнат. В нета има теми за проблемите на конкретната марка колкото искаш.

 

Ето няколко теми по въпроса:

 

http://forum.muzikant.org/topic/63000-bugera/?hl=bugera   - Даже ето я темата, в която ми наляха акъл :)

 

http://forum.muzikant.org/topic/149561-%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D1%81%D1%8A%D0%B2%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%B0-%D0%B8%D0%BD%D0%B4%D1%83%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%B5-%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%BF/?hl=bugera&do=findComment&comment=825843

Редактирано от G.Varbanov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Джаджата е гаранционна, каквото е избушено ще го сменят.

 

Докато трафовете са ОК всичко друго е лесно и евтино заменимо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е зле и да ги потормозваш по телефона,че аз за някакво ефектче с изгоряла защита маса време чаках и некъф техник с маниери на келнерче от селска кръчма ме насмете с нещо от сорта - "гат стане,тогаз",а за амп..,не знам колко ще чакаш,

но това беше отдавна,сега може би е по-добро обслужването.

Аз поне познавам хора от магазините в СФ,които си вършат работата перфектно.

Имам някакво малко 5 вата бугерче,втора ръка,мастията държи и на клубно свирене,ще видим до кога..

Ако не ти е засмърдяло на пожар,най вероятно не си изгорил трансформатор и е поправимо,както каза в предния пост колегата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е замирисало на изгоряло, то още си миришеше на ново като го опаковах да им го върна.Дано да стане бързо, че нещо ми мина мерака.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.