aarab Публикувано Август 23, 2014 Share Публикувано Август 23, 2014 Здравейте приятели, имам предложение за бартер на настоящият ми лаптоп, с един Mac mini. Параметрите са сходни. Лаптопа е с 1GB повече рам. Минито е старичко - 2007г. Имам проблеми с драйверите на Таскам под Windows и затова Ви питам дали си струва да направя бартер за това чудо. Благодаря Ви предварително за отговорите Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dontwarrior Отговорено Август 23, 2014 Share Отговорено Август 23, 2014 (Редактирано) Лаптоп ПЦ за мак мини? Не бих го сменил, минито си е настолен компютър, навсякъде трябва мишка, клавиатура и монитор. Още повече ако на лаптопа си сетнал нещата. Но все пак не видях параметри, това си е мое мнение. Редактирано Август 23, 2014 от dontwarrior Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
aarab Отговорено Август 23, 2014 Автор Share Отговорено Август 23, 2014 Лаптопа Intel Dual core T4400 4GB ram Ati Radeon HD4650 500GB hard. Минито e http://bad_link/mac-mini-2-0-ghz-3-gb-ram-500-gb-hdd-i50777513 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VSTi Отговорено Август 23, 2014 Share Отговорено Август 23, 2014 (Редактирано) НЕ, с това мини можеш само в интернет да си цъкаш. ако ти се работи на МакОС просто си сложи един хакинтош на другия дял на харддиска, и получаваш 90 % мак мини Редактирано Август 23, 2014 от VSTi Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
aarab Отговорено Август 23, 2014 Автор Share Отговорено Август 23, 2014 Незнам дали е съвместим? Четох по форумите, че е трудна работа и дава грешки..... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VSTi Отговорено Август 24, 2014 Share Отговорено Август 24, 2014 ами тогава смени форумите......Поздрави п.п. потърси iAtkos инсталер, или имидж на диск с инсталация Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dontwarrior Отговорено Август 24, 2014 Share Отговорено Август 24, 2014 Замисли се дали таскама си струва цялата операция, или не е the weakest link. Сега като видях параметрите не бих сменил лаптопа Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
aarab Отговорено Август 24, 2014 Автор Share Отговорено Август 24, 2014 Таскама ми харесва като звук. В смисъл за тези пари трудно ще се намери нещо близо до това. Особено преампите са си повече от ок за този клас интерфейси. Чудя се дали да не пробвам диреквтно Avid и Pro tools, но дори за демото искат ilock От всички форуми за хакинтоша, не ми стана ясно как да сменя bootloader-a. Другото си е ясно Поздрави на всички Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
enuffZnuff Отговорено Август 24, 2014 Share Отговорено Август 24, 2014 Лично аз никога не бих се върнал към Уиндоус. Няма да изпадам в обяснения защо .Мини на Мак 2007..... доста стара ОС използва и доста стари продукти за нея. Не мисля, че ще ти е изгодно и удобно за работа. А колкото да пробваш Про тулс, ами сложи си уиндоуски .Авид е удобна само ако имаш някакви контролери . Използвай си видео -софта , които до ден днешен си използвал и забрави за OSx. Преди време бях тръгнал да купувам един Таскам F1082 но под Mavericks OSX не успя да тръгне Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
aarab Отговорено Август 25, 2014 Автор Share Отговорено Август 25, 2014 Те не си ъпдейтват драйверите, както други марки (RME примерно още си ъпдейтват драйвера за Fireface UC). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Август 25, 2014 Share Отговорено Август 25, 2014 Принципно бих подкрепил, но не и с този стар модел. Прекалено стар даже. Ще трябва да търкаляш по-стар ОС и по-стар DAW и малко се губи файдата. И преди съм ти казвал, а и не само аз - спретни едно Хаки, за да видиш ОС-а и софтуера за музициране и нещата ще си дойдат на мястото. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
aarab Отговорено Август 25, 2014 Автор Share Отговорено Август 25, 2014 Там е проблема, че сам няма да могада си спретна Хакинтош..... ще търся някой да ми спретне срещу заплащане Благодаря на всички! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Август 26, 2014 Share Отговорено Август 26, 2014 Да, бе, да... iAtkos тръгва криво-ляво навсякъде, колкото за тест трябва да стане. Тествай! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
aarab Отговорено Август 26, 2014 Автор Share Отговорено Август 26, 2014 Ще си купя последния iAtkos да видим как ще върви Благодаря! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VSTi Отговорено Август 26, 2014 Share Отговорено Август 26, 2014 продава се на ъгъла, ако скоро се видим ще ти покажа как стават нещата. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts