Baby Thomas Публикувано Юли 30, 2014 Share Публикувано Юли 30, 2014 Ей тъзи мома много ме израдва с крив инструмент и хитри песни, които прави при това доста яко: 5 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Parni_Valjak Отговорено Юли 30, 2014 Share Отговорено Юли 30, 2014 Крив, ама в ръцете и се изправя Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zanev 70 Отговорено Юли 31, 2014 Share Отговорено Юли 31, 2014 ..адаш , тая уникална бре ..браво ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юли 31, 2014 Автор Share Отговорено Юли 31, 2014 Е к'во "браво", да не съм я учил аз?!?!?! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
разбойник Отговорено Юли 31, 2014 Share Отговорено Юли 31, 2014 Екстра е момата. Първото видео ми харесва най-много. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jabs Отговорено Юли 31, 2014 Share Отговорено Юли 31, 2014 Малиии... много струни, много нещо. На таз момъ какви са й адаптерите? Ами грифа къв радиус има? Ми перцето от кост ли е или не е? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts