Abbath Отговорено Октомври 1, 2011 Share Отговорено Октомври 1, 2011 http://www.liveleak.com/view?i=6b7_1317437694 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Abbath Отговорено Октомври 3, 2011 Share Отговорено Октомври 3, 2011 Е това вече е върха! http://www.liveleak.com/view?i=b3e_1317616207 WTF?!? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
johniebgood Отговорено Октомври 3, 2011 Автор Share Отговорено Октомври 3, 2011 мотористът ако можеше да кара без ръце, можеше да свири бас... 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vanboy Отговорено Октомври 3, 2011 Share Отговорено Октомври 3, 2011 От местопрестъплението: Бургас http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/308009_226624247393339_100001372973158_571935_1283596121_n.jpg 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kmfb Отговорено Октомври 4, 2011 Share Отговорено Октомври 4, 2011 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
johniebgood Отговорено Октомври 4, 2011 Автор Share Отговорено Октомври 4, 2011 Това виси в трамваите...Явно, който го е написал е наясно с английския. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lord Shredulous Отговорено Октомври 4, 2011 Share Отговорено Октомври 4, 2011 @johniebgood: Ето във връзка с този надпис аз какво получих. Ситуацията беше следната: Качвам се и се опитвам да си купя билет от шофьора с 60 евро цента. Той ми отказва. Вадя си аз билет за нередовен пътник, който пазя от март месец и се сещам, че в сайта на Центъра за градска мобилност пише, че този билет се перфорира от контролният орган. Качват се 2 хиени да проверяват и аз им го давам. Те веднага започват да се заяждат и ми сочат същия надпис. Аз им обяснявам какво пише в сайта, те си настояват. Вадя им 5 евро(защото си бях обменил всички пари вече) и им ги давам. Те пак настояват, че "не минават такива номера". Какви номера, какви 5 евро, бе хора? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slacoth Отговорено Октомври 5, 2011 Share Отговорено Октомври 5, 2011 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
backinbizzness Отговорено Октомври 9, 2011 Share Отговорено Октомври 9, 2011 Гледам, че по-нагоре говорят за английския език и има ли той почва у нас. Не, няма. Светъл пример е автокампанията "Пазете децата", преведено Keep the Child (англо-говорящите си мислеха, че става въпрос за кампания срещу абортите) Това е реклама на Европейската купа по мотокрос, която се върти от около седмица по БНТ. Как пък никой не се сети да коригира тая "забавна простотия" и то по националната телевизия (че и сателитна!). Пък може наистина да става въпрос за някакъв Евро-химикал? За тези, които все още натискате върху снимката, клипът е на http://bnt.bg/bg/sport/view/61434 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Октомври 11, 2011 Share Отговорено Октомври 11, 2011 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fracture Отговорено Октомври 11, 2011 Share Отговорено Октомври 11, 2011 ами котка Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
johniebgood Отговорено Октомври 12, 2011 Автор Share Отговорено Октомври 12, 2011 Това беше някъде в Чeхия май... V Майкъл е жив и работи в ТВ7... V Какво се случи вчера в трамвая? Качва се един цървул, облечен с тъмен костюм, черно дълго яке, черни обувки и черни чорапи, късо подстриган. Седна пред мен и проведе наколко разговора от "BlueBerry-то" си. Дотук добре! В един момент се качиха контроли, цървулът не ги забеляза веднага, но щом ги видя изхвърча от трамвая, малко преди да се затворят вратите...?! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kmfb Отговорено Октомври 12, 2011 Share Отговорено Октомври 12, 2011 ^ Ако не беше описанието, щях да си помисля, че съм бил аз този. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
superrr Отговорено Октомври 13, 2011 Share Отговорено Октомври 13, 2011 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fats Отговорено Октомври 13, 2011 Share Отговорено Октомври 13, 2011 (Редактирано) Оляхте се в простотии и забравихте, че сте музиканти (поне така се представяте). Е да видите истинско и неподправено музикално изпълнение. My link Редактирано Октомври 13, 2011 от Fats 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts