tednet Отговорено Януари 11, 2011 Share Отговорено Януари 11, 2011 Спокойно мога да кажа, че вече съм видял всичко... Японци свирят чалга... Или може би македонско... не знам как да го нарека Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vanboy Отговорено Януари 11, 2011 Share Отговорено Януари 11, 2011 (Редактирано) Спокойно мога да кажа, че вече съм видял всичко... Японци свирят чалга... Или може би македонско... не знам как да го нарека Оригинала на "Мастика" дали не е турски? Случайно видях това: http://www.youtube.com/watch?v=U2cFjoDp-e0...feature=related Или това: http://www.youtube.com/watch?v=EoCuWPHLNSE...feature=related Редактирано Януари 11, 2011 от vanboy Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
johniebgood Отговорено Януари 11, 2011 Автор Share Отговорено Януари 11, 2011 Не знам на кой е оригинала, ама на Японците 'ич не им иде отвътре! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Abbath Отговорено Януари 11, 2011 Share Отговорено Януари 11, 2011 Японците най-вероятно са го видели Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valitchy Отговорено Януари 12, 2011 Share Отговорено Януари 12, 2011 ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fifcho Отговорено Януари 12, 2011 Share Отговорено Януари 12, 2011 Виртуалното пространство е пълно с примери за такава, давайте линкове за да се посмеем заедно. Аз започвам с тези 2 примера:едно две Апа на тоа ше му удара тоа Кавай у главата. Като се прибера на Бойчиновци ше си изфърла синтезатова из джама Само да ви кажем, че тва е нищо, като знам на какви по-брутални изпълнения съм бил свидетел ми иде да си срежем вените Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KAE Отговорено Януари 12, 2011 Share Отговорено Януари 12, 2011 Ползващите самолети ще се съгласят с това. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fracture Отговорено Януари 14, 2011 Share Отговорено Януари 14, 2011 сняг, покрив, чистене Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Anakon Отговорено Януари 14, 2011 Share Отговорено Януари 14, 2011 Streaker Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fracture Отговорено Януари 19, 2011 Share Отговорено Януари 19, 2011 колко трябва да ти е акъла, за да участваш в тази простотия Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
7thString Отговорено Януари 19, 2011 Share Отговорено Януари 19, 2011 ^ Началното условие е да имаш американски паспорт Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Георги Тотев Отговорено Януари 20, 2011 Share Отговорено Януари 20, 2011 Бу-бу - Това днес го слушах покрай малкта си дъщеря, която уж искам да науча да слуша малко по-смислена музика ... викам си: " А, танго, идеално за подрастващо!" ... но спри сърце ... НЕ ГО ПУСКАЙТЕ НА МАЛКИ ДЕЦА! Поздрави! Герги Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SviStyle Отговорено Януари 20, 2011 Share Отговорено Януари 20, 2011 Drifting Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Am-I-Evil Отговорено Януари 21, 2011 Share Отговорено Януари 21, 2011 За всеки родител идва време, когато малкото му детенце го попита откъде идват децата. При най-малките минава номера със щъркела, но след 1-2 годинки започват отново се да питат същият този въпрос и тогава родителя се чуди по какъв начин да обясни на детето си как мама и тате много се обичали и какво-що станало, че въпросното детенце се озовало в корема на мама, та и накрая излезнало на бял свят. За щастие днес интернет намира решение на много въпроси, включително и този, затова, когато един ден имам деца, няма да увъртам, да се потя и впрягам какво ли да си измисля - просто ще им покажа и ще знам, че съм им показал най-точният отговор на въпроса "Тате, тате, откъде идват бебетата?" П.П.: Най-яките гафове - Failblog. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
crionic Отговорено Януари 21, 2011 Share Отговорено Януари 21, 2011 Една простотийка С участието на: Мен,и още двамца. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts